Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Nylander, Gro

  Sorter etter

  Amme-ABC

  245,- 279,-
  Boken gir deg den informasjonen du trenger å vite for at du og barnet skal få til amming så bra som mulig og hvordan dere kan løse de fleste problemer som kan oppstå underveis. Her er det også flere tips til far.

  Lille venn, hva nå?

  332,- 379,-
  Boken handler om små barn, fra de er seks måneder til de er fire år. Den tar for seg barns utvikling og modning, og deres problemer og sykdommer. Har tabell over barnesykdommer og register.

  Mamma for første gang

  332,- 379,-

  På vei

  332,- 379,-

  På vei

  332,-
  Boken henvender seg til alle som ønsker å bli gravide og til dem som allerede er på vei med barn, og tar for seg svangerskapets ulike faser fra befruktning til fødsel. Har forslag til videre lesning og register.

  Småen blir født

  218,- 249,-
  Boka gir råd om hvordan kommende foreldre kan forberede seg til barnet kommer til verden. Den tar også for seg hva som skjer i de ulike fasene av selve fødselen. Har litteraturliste og register.

  Småen i magen

  218,- 249,-
  Boken henvender seg til alle som ønsker å bli gravide og til dem som allerede er på vei med barn, og tar for seg svangerskapets ulike faser fra befruktning til tredje trimester. Har forslag til videre lesning og register.

  Nylander, Gro