Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Aksel Sandemose

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner. Nybyggere i Alberta (1928) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livsvilje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dane i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1940).
  ISBN/EAN: 9788203182242

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  AKSEL SANDEMOSE 100 ÅR For første gang vil Aksel Sandemoses verker . romaner, fortellinger og essays . foreligger samlet i 15 bind. Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner, Nybyggere i Alberta (dansk utg. 1928, på norsk 1966) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livslinje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dana i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1949).
  Detaljer
  SERIE Sandemose, A. Samlede verker 1-15. Bindene selges også enkeltvis
  Utgivelsesår 2001
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203182242
  Kategorier Klassisk litteratur
  Sted Canada
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  AKSEL SANDEMOSE 100 ÅR For første gang vil Aksel Sandemoses verker . romaner, fortellinger og essays . foreligger samlet i 15 bind. Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner, Nybyggere i Alberta (dansk utg. 1928, på norsk 1966) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livslinje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dana i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1949).
  Detaljer
  SERIE Sandemose, A. Samlede verker 1-15. Bindene selges også enkeltvis
  Utgivelsesår 2001
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203182242
  Kategorier Klassisk litteratur
  Sted Canada