Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Nouri, Iraj

  Sorter etter

  Reza

  331,- 378,-

  Rostæm

  175,- 199,-
  Fortellinga handler om Rostæm, den sterke og modige sønnen til kong Zal og dronning Rudabe av Zabolestan. Rostæm reiser ut for å redde keiseren av Persia fra den hvite demonen, og på veien må han overvinne mange farer. Fortellinga er fritt gjendikta fra det tusen år gamle persiske eposet Shahname og er en frittstående fortsettelse av bøkene Zal og Rudabe og Zal og den hvithårede.

  Zal den hvithårede

  175,- 199,-
  Historien er gjendiktet for barn fra det tusen år gamle persiske eposet Shahname. Handlingen foregår i Zabolestan der det bodde en rettferdig, men streng konge. Da hans første sønn ble født med helt hvitt hår, trodde han barnet ville vokse opp til et monster, og det ble lagt ut for å dø. Sønnen blir imidlertid reddet av den magiske fuglen Simorgh. Årene går og kongen angrer sterkt på at han var så ond. Til slutt begynner han å lete etter sønnen i håp om at han er i live.

  Zal og Rudabe

  175,- 199,-
  Denne historien er fritt gjendiktet fra det tusen år gamle persiske eposet Shahname, som beretter om Persias historie i myter og legender. Det er fortsettelsen av historien "Zal den hvithårede" som kom ut i 1998.

  Nouri, Iraj