Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Norsk lommesoppbok

    130,-
    148,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Omhandler alle våre vanligste matsopper. Alle giftige "dobbeltgjengere" er også tatt med. Boken inneholder mer enn 120 fotografier som viser soppen på dens naturlige voksested. Teksten gir en detajert beskrivelse av hver enkelt soppart. I de innledende avsnittene gis det råd og vink om sanking, stell og tilberedning.
    ISBN/EAN: 9788210031960

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Detaljer
    Utgivelsesår 1999
    Forlag Tiden
    Språk Bokmål
    ISBN 9788210031960
    Kategorier Trær, villblomster og planter- allmenn interesse
    Kategorier Mykologi, sopp (ikke-medisinsk)
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Detaljer
    Utgivelsesår 1999
    Forlag Tiden
    Språk Bokmål
    ISBN 9788210031960
    Kategorier Trær, villblomster og planter- allmenn interesse
    Kategorier Mykologi, sopp (ikke-medisinsk)
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Ørret

    350,- 399,-

    Gratis mat

    350,- 399,-

    Bærplukkingens gleder

    210,- 239,-

    Sjømat fra fjæra

    305,- 348,-
    Forfatterne tar oss med på en reise i fjæra og gir råd om råvarene, hvordan vi fanger dem og hvordan vi bruker dem. Boka tar for seg tang og tare, snegler, skjell, krepsdyr, pigghuder, fisk og planter og sopp.

    Skrubbsulten

    306,- 349,-
    I denne boken gir polfarer og friluftsekspert Børge Ousland råd og tips til hvordan man kan utnytte mengden av råvarer den norske naturen har å by på. Boken har et vell av oppskrifter med alt fra sjømat, fisk, stor- og småvilt til bær, sopp og urter.