Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Odd Ivar Solvold

    Norsk fisk

    393,-
    449,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788205495937

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    De aller beste fiskeoppskriftene! Dette er den eneste fiskekokeboken du noen gang trenger. Fisk til hele uken og til helgens festmåltid. Fisk har alltid vært den råvaren Odd Ivar brenner aller mest for. Ikke minst på grunn av mangfoldet av gode råvarer i Norge. Fisk, som flott og velsmakende råvare, har skint gjennom i alt han har gjort, inkludert da han vant tittelen for verdens beste fiskerett i Bocuse d'Or 1997. Barrieren for fiskekonsumet er at mange ikke tør å lage fisk. Dette har Odd Ivar lyst til å gjøre noe med, og i denne boken deler han derfor: Alt du trenger å vite om Norges vanligste fiskeslag inkludert tilgjengelighet i fersk og frosset tilstand. De beste teknikkene for å forberede dem, i alt 100 oppskrifter og tilbehør til alle anledninger. Odd Ivar Solvold er en prisbelønnet kokk fra Sandefjord med sterk lidenskap for formidling og opplæring. Han har blant annet ledet kokkelandslaget i mange år, og ble også historisk i Bocuse d'Or-sammenheng da han i januar 2015 coachet frem sin tredje verdensmester i kokkekunst, Ørjan Johannessen. Gjennom årene har han gledet seg over å drive frem mer enn 80 lærlinger, hvorav fire har blitt norgesmestere og to nordiske mestere. I tillegg har han holdt foodcamps for barn og unge hvor fokuset har vært å lære barn å tilberede og like fisk. Odd Ivar har tidligere gitt ut 6 bøker, for det meste på eget forlag. Én av dem, Smak fra Solvold, hadde et opplag på 31 500 eksemplarer og ble gjenutgitt på Cappelen Damm Forlag (2010). Med innledning av Ingrid Espelid Hovig
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Gyldendal
    Språk Bokmål
    ISBN 9788205495937
    Kategorier Matlaging med fisk og sjømat
    Sted Norge
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    De aller beste fiskeoppskriftene! Dette er den eneste fiskekokeboken du noen gang trenger. Fisk til hele uken og til helgens festmåltid. Fisk har alltid vært den råvaren Odd Ivar brenner aller mest for. Ikke minst på grunn av mangfoldet av gode råvarer i Norge. Fisk, som flott og velsmakende råvare, har skint gjennom i alt han har gjort, inkludert da han vant tittelen for verdens beste fiskerett i Bocuse d'Or 1997. Barrieren for fiskekonsumet er at mange ikke tør å lage fisk. Dette har Odd Ivar lyst til å gjøre noe med, og i denne boken deler han derfor: Alt du trenger å vite om Norges vanligste fiskeslag inkludert tilgjengelighet i fersk og frosset tilstand. De beste teknikkene for å forberede dem, i alt 100 oppskrifter og tilbehør til alle anledninger. Odd Ivar Solvold er en prisbelønnet kokk fra Sandefjord med sterk lidenskap for formidling og opplæring. Han har blant annet ledet kokkelandslaget i mange år, og ble også historisk i Bocuse d'Or-sammenheng da han i januar 2015 coachet frem sin tredje verdensmester i kokkekunst, Ørjan Johannessen. Gjennom årene har han gledet seg over å drive frem mer enn 80 lærlinger, hvorav fire har blitt norgesmestere og to nordiske mestere. I tillegg har han holdt foodcamps for barn og unge hvor fokuset har vært å lære barn å tilberede og like fisk. Odd Ivar har tidligere gitt ut 6 bøker, for det meste på eget forlag. Én av dem, Smak fra Solvold, hadde et opplag på 31 500 eksemplarer og ble gjenutgitt på Cappelen Damm Forlag (2010). Med innledning av Ingrid Espelid Hovig
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Gyldendal
    Språk Bokmål
    ISBN 9788205495937
    Kategorier Matlaging med fisk og sjømat
    Sted Norge