Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Nordnorske barnesanger

    350,-
    399,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788299858175

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.    Det e bra å søng sjøl, skriver Jack Berntsen i sangen Huskelapp. Og med denne sangskattekista fra nord, tror vi at både store og små vil finne masse sangglede. Denne boken har 74 nordnorske sanger fra en lang rekke forfattere og komponister. Tonje Unstad, Arvid Hanssen, Trygve Hoff, Halvdan Sivertsen, Ola Bremnes, Brynjulf Bjørklid og Heidi Solheim er bare noen av dem; her finner du også tradisjonelle viser og vers som har ukjent opphav. Det er både glade, triste, muntre og rare sanger, og alle har noter og fargerike illustrasjoner. Bruk denne boka til gode øyeblikk sammen. Sang gjør godt i alle anledninger!
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Utenfor allfarvei
    Språk Bokmål
    ISBN 9788299858175
    Interesse Interest age- from c 6 years
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Det e bra å søng sjøl, skriver Jack Berntsen i sangen Huskelapp. Og med denne sangskattekista fra nord, tror vi at både store og små vil finne masse sangglede. Denne boken har 74 nordnorske sanger fra en lang rekke forfattere og komponister. Tonje Unstad, Arvid Hanssen, Trygve Hoff, Halvdan Sivertsen, Ola Bremnes, Brynjulf Bjørklid og Heidi Solheim er bare noen av dem; her finner du også tradisjonelle viser og vers som har ukjent opphav. Det er både glade, triste, muntre og rare sanger, og alle har noter og fargerike illustrasjoner. Bruk denne boka til gode øyeblikk sammen. Sang gjør godt i alle anledninger!
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Utenfor allfarvei
    Språk Bokmål
    ISBN 9788299858175
    Interesse Interest age- from c 6 years