Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Nordin, Magnus

  Sorter etter

  Årstamorderen

  210,- 239,-
  En ung jente blir funnet drept etter å ha vært på fest med de lokale bandheltene i Årsta. Henke, Mikaela og de andre klandrer seg selv; kunne de ha forhindret det som skjedde? Men så skjer det igjen. Hvem er det som dreper?

  Forfølgeren

  87,- 99,-
  Boken handler om forsvinningen av tre jenter. Alle kan knyttes til den unge Robert, men er forfølgeren også drapsmann, og hvor har det blitt av jentene?

  Forfølgeren

  179,-
  Boken handler om forsvinningen av tre jenter. Alle kan knyttes til den unge Robert, men er forfølgeren også drapsmann, og hvor har det blitt av jentene? Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

  Prinsessen og morderen

  210,- 239,-
  Det har gått 18 måneder siden Fredrik ble misbrukt og dumpet på en søppelfylling. Den gang ble det store overskrifter i avisene, og fortsatt er ikke gjerningsmannen tatt. I klasse 8B er hendelsen nesten helt glemt, men når nye meldinger om drap dukker opp, føler de seg ikke lenger trygge.

  Prinsessen og morderen

  179,-
  Det har gått 18 måneder siden Fredrik ble misbrukt og dumpet på en søppelfylling. Den gang ble det store overskrifter i avisene, og fortsatt er ikke gjerningsmannen tatt. I klasse 8B er hendelsen nesten helt glemt, men når nye meldinger om drap dukker opp, føler de seg ikke lenger trygge. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

  Nordin, Magnus