Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Nordhelle, Grethe

  Sorter etter

  Angstens røtter

  529,-

  Hagepsykologi

  306,- 349,-

  Høykonflikt

  369,-

  Kilden

  429,-

  Manipulasjon

  509,-
  . I denne boken analyserer forfatteren manipulasjon, viser hvordan man skal avsløre den, og peker på hvilke mottiltak man kan sette inn. Boken henvender seg til de som arbeider med mennesker i krevende situasjoner; psykologer, dommere, advokater, leger, familieterapeuter, meklere og øvrige helse- og sosialarbeidere. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Mekling

  529,-
  Boka henvender seg til den som ønsker ei grunnopplæring i konfliktforståelse og meklingsmetodikk. Den forklarer hva som kan utløse en konflikt, hvilke grunnleggende ferdigheter som er viktige i mekling og hvilken betydning språket har i meklingssituasjonen. Har register og litteraturliste.

  Mekling II

  529,-
  Boka henvender seg til den som ønsker å videreutvikle sin forståelse og sine ferdigheter innen konflikthåndtering. Boka viderefører tematikken fra Mekling : konfliktforståelse og konflikthåndtering (Gyldendal akademisk, 2006), og går i dybden på sentrale temaer i den praktiske meklingshverdagen. Den dekker områder som maktubalanse, emosjonelle aspekter, barn i mekling og kulturvariasjon.

  Psykologi for sosial- og helsefagene

  569,-
  Boka presenterer sentrale begrep, teorier og perspektiv i psykologi, og setter dem i sammenheng med de psykologiske problemstillingene som sosial- og helsearbeidere møter til daglig. Boka retter seg spesielt mot studenter innen helse- og sosialfagene. Har litteraturlister.

  Nordhelle, Grethe