(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Nilsonne, Åsa

  Sorter etter

  Å leve livet sammen

  299,-
  Boken handler om hvordan empati kan hjelpe oss med å bygge relasjoner. Forfatternes utgangspunkt er at vi gjennom å utvikle vår medfølelse kan ta beslutninger som ivaretar oss selv og relasjonene våre. Boken er en frittstående fortsettelse av "Å leve et liv, ikke vinne en krig" og "Hvem bestemmer i ditt liv?"

  Dialektisk atferdsterapi

  479,-
  Forfatterne presenterer bakgrunn, teori og forskning knyttet til dialektisk atferdsterapi, og viser hvordan behandlingen struktureres og gjennomføres. Boken henvender seg i første rekke til studenter og yrkeshjelpere innenfor psykisk helsevern. Med litteraturliste og register.

  Hvem bestemmer i ditt liv?

  299,-
  Oppmerksomt nærvær handler om å leve i nået. Gjennom øvelser, eksempler og refleksjoner gir boka deg hjelp til å trene opp din evne til å styre konsentrasjonen og oppmerksomheten. Slik kan du være fullstendig til stede i et gitt øyeblikk, og være i stand til å delta i og ta vare på det som skjer.

  Mindfulness

  299,-
  Denne boken handler om hvordan hjernen fungerer, og hvordan man selv kan trene og påvirke sin egen hjerne gjennom mindfulness. Med litteraturliste.

  Nilsonne, Åsa