Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Neumer, Simon-Peter

  Sorter etter

  Mestringskatten

  369,-
  Manualen inneholder informasjon om terapiens praktiske gjennomføring. Den har en teoridel som beskriver kognitiv- og atferdsteknisk bakgrunn for tiltakene som utføres, i tillegg til gjennomføring av eksponeringsøvelser, informasjon om foreldresamarbeid, og råd fra erfarne terapeuter. Den norske utgaven er utvidet med tre kapitler og tilpasset norske forhold.

  Mestringskatten

  329,-
  Mestringskatten er et strukturert behandlingsprogram for barn og ungdom med angst. Behandlingen er basert på kognitiv atferdsterapi. Den går over 12 uker, og mens de første 6 timene benyttes til psykoedukasjon, er de siste 6 timene avsatt til eksponeringtrening. I arbeidsboken introduseres de ulike begrepene som skal læres, og hvordan det skal jobbes med stoffet bl.a. i form av spill, historier og bilder.

  Mestringskatten for ungdom

  299,-
  Terapeutmanualen beskriver hvordan behandlingen kan tilpasses ulike tilstandsbilder. Deretter gjennomgås hver terapitime med en kort beskrivelse av formålet med timen, hva man søker å oppnå og hvilke oppgaver og aktiviteter barna skal gjøre sammen med terapeuten.

  Mestringskatten for ungdom

  339,-
  Arbeidsboka introduserer de ulike begrepene som skal læres, hvordan det skal jobbes med stoffet, bl.a. i form av spill, historier og bilder. Innholdet er delt opp etter hver time.

  Smart

  249,-
  Denne arbeidsboken er et lavterskelverktøy for å forebygge og behandle emosjonelle problemer hos ungdom. Den gir informasjon om angst og depresjon og inneholder øvelser som kan bidra til å mestre hverdagen bedre.

  Smart

  279,-
  Denne veiledningsboken gir en beskrivelse av emosjonelle problemer og hvordan man kan forebygge angst og depresjon. Den gir en innføring i hvordan man kan kartlegge hvor alvorlige problemene er og hjelp til å vurdere når man bør henvise videre til annenlinjetjenesten.

  Smarte foreldre

  225,-

  Smarte foreldre

  269,-

  Neumer, Simon-Peter