Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Neumann, Iver B.

  Sorter etter

  Aktiv og avventende

  350,- 399,-
  Forfatterne redegjør her for den hundreårige historien til den norske utenrikstjenesten. De presenterer de politiske kampene om hvordan UD skulle se ut, tar for seg tautrekningene om stillinger og stasjoner, og analyserer hvordan livet artet seg for ansatte, både hjemme og ute i verden. Boka som først og fremst er basert på UDs egne arkiver, tar også for seg endringer i diplomatiets vesen og UDs rolle som vertskap for fremmede diplomater. Til slutt spekulerer forfatterne på om ikke UDs aktivt avventende arbeidsmåte er kommet under press fra en tiltagende globalisering. Har navneregister, ord- og litteraturliste.

  Forskeren i forskningsprosessen

  319,-
  Boka gir deg råd om hvordan du kan skrive ut forskningsresultatene på en god måte. Har litteraturliste.

  Hva er diplomati

  199,-
  Forfatterne sporer diplomatiets historie frem til i dag. De presenterer de viktigste diplomatiske praksisene, og diskuterer dilemmaene diplomater møter i sitt arbeide.

  Mening, materialitet, makt

  369,-
  Boka gjør rede for diskursanalysens opphav, drøfter dens forhold til andre postpositivistiske metodetilganger og fremhever dens egnethet for studiet av makt og identitet. Boka er skrevet for studenter og forskere innenfor samfunnsfag og humaniora. Har register.

  Norsk utenrikspolitisk idehistorie

  419,-

  Neumann, Iver B.