(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Bernadette Fisers

  Ned i vekt!

  175,-
  199,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788205506862

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Velkommen til et sunnere og slankere deg! Denne lille boken gir korte og konsise råd som tar deg raskt ned i vekt. Med bedre helse som bonus! Forfatteren av denne boken Bernadette Fisers var «tjukk». Hun var faktisk sykelig overvektig og hun hadde forsøkt mange strenge dietter og kostholds-regimer. Det hun trengte, var en livsstilsendring. Hva kunne en 50 år overvektig makeup-artist gjøre? Jo hun kunne gå systematisk til verks og studere medisinsk forskning så vel som helsevanene til dem hun jobbet med, og sette dette sammen til en metode. Resultatet av arbeidet ble denne boken. Bernadette gikk selv ned 30 kilo på 30 uker ved å følge sin egen metode. Uansett om du vil redusere livvidden med noen centimeter eller gå ned mange kilo, er dette en praktisk, enkel og smart guide. Metoden er trygg for helsen din, ukomplisert og enkel å forstå, og sist, men ikke minst: Den er effektiv. Denne boken er lettlest! Her fins ingen omstendelige oppskrifter eller vanskelige løsninger, men bare kortfattede og tydelige råd. Om en drøy time kan du være på vei til et sunnere og slankere liv. Bernadette lister opp 31 regler som garanterer for både vektnedgang og helsegevinster. All slanking bør diskuteres med en lege, men helsegevinstene ved å ha en normal BMI og ved å spise sunt er udiskutabelt store. Om forfatteren Bernadette Fisers er hår- og makeup artist, og har arbeidet internasjonalt med kjente artister og modeller. Dette er hennes første bok, og den er solgt til 20 land.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2017
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205506862
  Kategorier Dietter og slanking
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Velkommen til et sunnere og slankere deg! Denne lille boken gir korte og konsise råd som tar deg raskt ned i vekt. Med bedre helse som bonus! Forfatteren av denne boken Bernadette Fisers var «tjukk». Hun var faktisk sykelig overvektig og hun hadde forsøkt mange strenge dietter og kostholds-regimer. Det hun trengte, var en livsstilsendring. Hva kunne en 50 år overvektig makeup-artist gjøre? Jo hun kunne gå systematisk til verks og studere medisinsk forskning så vel som helsevanene til dem hun jobbet med, og sette dette sammen til en metode. Resultatet av arbeidet ble denne boken. Bernadette gikk selv ned 30 kilo på 30 uker ved å følge sin egen metode. Uansett om du vil redusere livvidden med noen centimeter eller gå ned mange kilo, er dette en praktisk, enkel og smart guide. Metoden er trygg for helsen din, ukomplisert og enkel å forstå, og sist, men ikke minst: Den er effektiv. Denne boken er lettlest! Her fins ingen omstendelige oppskrifter eller vanskelige løsninger, men bare kortfattede og tydelige råd. Om en drøy time kan du være på vei til et sunnere og slankere liv. Bernadette lister opp 31 regler som garanterer for både vektnedgang og helsegevinster. All slanking bør diskuteres med en lege, men helsegevinstene ved å ha en normal BMI og ved å spise sunt er udiskutabelt store. Om forfatteren Bernadette Fisers er hår- og makeup artist, og har arbeidet internasjonalt med kjente artister og modeller. Dette er hennes første bok, og den er solgt til 20 land.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2017
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205506862
  Kategorier Dietter og slanking