Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Narrativ etikk og profesjonelt hjelpearbeid

  319,-
  Lagerstatus: POD - Print on demand
  Format: Pocket
  Forfatteren presenterer og diskuterer sentrale perspektiver fra narrativ etikk, og ser på hvilken betydning disse perspektivene har for profesjonelt hjelpearbeid. Boka er i første rekke skrevet for helse- og sosialfeltet, og er særlig rettet inn mot master- og videreutdanningsnivå. Har litteraturliste og register.
  ISBN/EAN: 9788205415669

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Denne boken presenterer og diskuterer sentrale perspektiver fra narrativ etikk og disse perspektivenes betydning for profesjonelt hjelpearbeid. Det er en sentral forestilling innenfor narrativ etikk at menneskers livsfortelling konstrueres og gis mening på liknende vis som litterære fortellinger. Ifølge den narrative etikken spiller fortellinger ? både de vi selv lever ut, og de som blir formidlet gjennom andre eller kulturen vi tilhører ? en avgjørende rolle for hvordan vi oppfatter og vurderer det som skjer rundt oss, og for hva vi selv velger å gjøre i en konkret situasjon. Forfatteren synliggjør denne sammenhengen mellom fortelling, persepsjon, identitet og handling. Hensikten er å belyse hva som kan gå galt i profesjonelt hjelpearbeid, og hva som kan fremme en positiv endring i menneskers liv. Boken er først og fremst rettet inn mot helse- og sosialfeltet og de moralske utfordringene som følger av å ha en hjelpende rolle i møte med mennesker som opplever sykdom og andre kriser som griper inn i deres livshistorie. Mange av perspektivene fra den narrative etikken vil imidlertid være relevante også for andre som ønsker å reflektere over mulige måter å forstå egne og andres livserfaringer på.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Gyldendal akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205415669
  Kategorier Medisin og sykepleie
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Denne boken presenterer og diskuterer sentrale perspektiver fra narrativ etikk og disse perspektivenes betydning for profesjonelt hjelpearbeid. Det er en sentral forestilling innenfor narrativ etikk at menneskers livsfortelling konstrueres og gis mening på liknende vis som litterære fortellinger. Ifølge den narrative etikken spiller fortellinger ? både de vi selv lever ut, og de som blir formidlet gjennom andre eller kulturen vi tilhører ? en avgjørende rolle for hvordan vi oppfatter og vurderer det som skjer rundt oss, og for hva vi selv velger å gjøre i en konkret situasjon. Forfatteren synliggjør denne sammenhengen mellom fortelling, persepsjon, identitet og handling. Hensikten er å belyse hva som kan gå galt i profesjonelt hjelpearbeid, og hva som kan fremme en positiv endring i menneskers liv. Boken er først og fremst rettet inn mot helse- og sosialfeltet og de moralske utfordringene som følger av å ha en hjelpende rolle i møte med mennesker som opplever sykdom og andre kriser som griper inn i deres livshistorie. Mange av perspektivene fra den narrative etikken vil imidlertid være relevante også for andre som ønsker å reflektere over mulige måter å forstå egne og andres livserfaringer på.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Gyldendal akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205415669
  Kategorier Medisin og sykepleie