Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Næss, Atle

  Sorter etter

  Din nestes eiendom

  179,-
  Året er 1595. Leilendingen og lausungen Anders strever for et utkomme i et fattig Norge. Storbondedatteren Solvår rømmer i kjærlighetssorg til Nederland. Hun blir tjenestejente i et av tidens mest moderne samfunn. Skipperen Kees legger ut på en av de første krydderferdene til Det fjerne Østen. Dette er en roman om mennesker som elsker, lengter og begjærer i en verden av hardt slit, dristige sjøreiser og svimlende fortjenester.

  I himmelens tjeneste

  350,- 399,-

  Leonardo da Vinci og hans tid

  393,- 449,-

  Martin Luther

  393,- 449,-

  Munch

  306,- 349,-
  Boka skildrer Munch som menneske og kunstner. Her er vennskap og strid, kamp og kjærlighet, og frykten for tap i de kjærlighetsforhold han opplever. Boka gir også ny forståelse av europeeren Edvard Munch og hans samtid. Har personregister.

  Nidarosdomen

  437,- 499,-
  Boka tar for seg Nidarosdomens historie, fra Olav den helliges død i 1030 til vår tid. Den forteller om den lange byggeprosessen, om steinhoggere, erkebiskoper, helgener, pilegrimer og kunstnere.

  Noe som ligner en mening

  306,- 349,-

  Østre linje

  199,-
  Roman om en norsk slekt, der fattiggutten Edvard Tveit blir selveiende bonde i 1904, mens datteren Astrid tilbringer barneårene på sanatorium i Oslo, og senere får arbeid på Askim Gummivarefabrikk. Oldebarnet Håvard blir student. Boka er både en historisk roman om vår nære fortid, og en samtidsroman om en generasjon som ikke passer inn i opptrukne mønstre.

  Næss, Atle