Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Bill Buford

    Når det koker

    332,-
    379,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Dette er historien om forfatterens kulinariske dannelsesreise. Han prøver å overleve som kjøkkenslave på en berømt gourmetrestaurant på Manhattan. Han drar også til Toscana for å lære hemmeligheten bak hjemmelaget pasta og å slakte okser og griser.
    ISBN/EAN: 9788281690417

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Når det koker er en innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i den berømte gourmetrestauranten Babbo på Manhattan. Bill Bufords kulinariske dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han blant arbeider med hjemmelaget pasta og lærer å slakte okser og griser av den legendariske slakteren Dario Cecchini. Boken er krydret med historier, anekdoter og fakta fra gastronomiens historie. Forordet er skrevet av Bent Stiansen. BILL BUFORD (født 1954) er Europa-korrespondent og litterær redaktør for magasinet The New Yorker. I 16 år var han også redaktør for tidsskriftet Granta. Han bor i Lyon. "Fantastisk kulinarisk skrivekunst." - Publishers Weekly "En blendende og morsom beretning om to praktfullt vanvittige år." - The Guardian "Når det koker er et overdådig måltid." - The New York Times
    Detaljer
    Utgivelsesår 2009
    Forlag Font
    Språk Bokmål
    ISBN 9788281690417
    Kategorier Society culture- general
    Sted Italia
    Sted New York
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Når det koker er en innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i den berømte gourmetrestauranten Babbo på Manhattan. Bill Bufords kulinariske dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han blant arbeider med hjemmelaget pasta og lærer å slakte okser og griser av den legendariske slakteren Dario Cecchini. Boken er krydret med historier, anekdoter og fakta fra gastronomiens historie. Forordet er skrevet av Bent Stiansen. BILL BUFORD (født 1954) er Europa-korrespondent og litterær redaktør for magasinet The New Yorker. I 16 år var han også redaktør for tidsskriftet Granta. Han bor i Lyon. "Fantastisk kulinarisk skrivekunst." - Publishers Weekly "En blendende og morsom beretning om to praktfullt vanvittige år." - The Guardian "Når det koker er et overdådig måltid." - The New York Times
    Detaljer
    Utgivelsesår 2009
    Forlag Font
    Språk Bokmål
    ISBN 9788281690417
    Kategorier Society culture- general
    Sted Italia
    Sted New York