Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Munro, Alice

  Sorter etter

  Alice Munros beste

  399,-
  Boken inneholder tjue utvalgte noveller fra forfatterens foreløpige forfatterskap. Novellene: Walkerbrødrenes cowboy, Prinsesse Ida, Da jeg møtte min mann, Ottawadalen, Tiggerpiken, Jupiters måner, En ungdomsvenninne, Meneseteung, Jack Randa hotell, Rykket bort, En god kvinnes kjærlighet, Barna blir her, Uvennskap, vennskap, forelskelse, forlovelse, ekteskap, Det som blir husket, Bjørnen gikk over fjellet, Rømlingen, Sammentreff, Snart, Stillhet, Wenlock Edge. Boken inneholder også et intervju med forfatteren.

  Alice Munros beste

  179,-

  Bare livet

  179,-

  Den albanske jomfru og andre fortellinger

  179,-
  Denne boka inneholder novellene: Bortrykket, Et virkelig liv, Den albanske jomfru, Åpenlyse hemmeligheter, Jack Randa hotell, En utpost i ødemarken, Romskipet har landet, og Vandaler.

  En ungdomsvenninne

  332,- 379,-

  Gjester

  169,-

  Julieta

  129,-

  Prospektkort

  332,- 379,-

  Prospektkort og gjester

  139,-

  Rømlingen

  179,-
  Sentralt i denne novellesamlingen er tre overlappende historier om Juliet, som rømmer fra sin lærerjobb på en jenteskole og kaster seg ut i en vill og lidenskapelig kjærlighetsaffære. Her er menn og kvinner, på helt forskjellige steder i livet. Runaway handler om kjærlighetens makt og svik, om bortkomne barn og tapte muligheter.

  Tiggerpiken

  179,-

  Utsikten fra Castle Rock

  179,-
  Boken inneholder 12 noveller som forteller historier om klasseforskjeller, vennskap, forelskelse, kjærlighet og sex, kampen for hverdagen og drømmen om det som er bortenfor horisonten. Novellene bygger på forfatterens og hennes families opplevelser. Novellesamlingen har to deler. Første del er knyttet til forfedrenes historie i Skottland. Andre del tar utgangspunkt i forfatterens egen oppvekst på en gård i Ontario.

  Utvalgte noveller

  262,- 299,-

  Uvennskap, vennskap, forelskelse, forlovelse, ekteskap

  179,-
  Boken inneholder ni noveller som forteller historier om uvennskap, vennskap, forelskelse, forlovelse og ekteskap.

  Munro, Alice