Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

    525,-
    599,-
    Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
    Format: Innbundet
    Dette er historien om mesterkokken Morten Schakenda som flyttet til Lom og åpnet et bakeri. Her presenterer han kunnskap om baking og oppskrifter fra eget bakeri. Boka inneholder også møter med mennesker i og rundt bakeriet, blant annet Arne Brimi.
    ISBN/EAN: 9788203237157

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2016
    Forlag Aschehoug
    Språk Bokmål
    ISBN 9788203237157
    Kategorier Baking, brød og kaker
    Sted Oppland
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2016
    Forlag Aschehoug
    Språk Bokmål
    ISBN 9788203237157
    Kategorier Baking, brød og kaker
    Sted Oppland
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Mi briljante venninne

    306,- 349,-

    Historia om det nye namnet

    306,- 349,-

    Slåttekar i himmelen

    332,- 379,-

    Sylting og safting heile året

    262,- 299,-
    Boka inneheld sylte- og safteoppskrifter delt opp etter årstider og tilgang på ingrediensar. Med oppskriftsregister.

    Gratis mat

    350,- 399,-

    Knekkebrød

    262,- 299,-