Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Montecore

  179,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Forfatteren Jonas Hassen Khemiri får en e-post fra en mann som hevder han er barndomsvennen til Jonas' far. Han oppfordrer Jonas til å skrive en roman om faren sin. Jonas bruker sine egne barndomsminner, setter dem sammen med det han får vite om farens barndom i Tunis, og slik vokser romanen fram. Romanen handler om å vokse opp i dagens Sverige, et land som både er preget av toleranse og rasisme.
  ISBN/EAN: 9788205380929

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Ny viktig roman av Jonas Hassen Khemiri, forfatteren av Et øye rødt. I romanen Montecore . en unik tigerfår forfatteren Jonas Hassen Khemiri en mail fra en som kaller seg Kadir. Han sier at han er barndomsvennen til Jonas' far. På et spesielt, humørfylt, hjemmelaget fransk-arabisk-svensk oppfordrer han Jonas til å skrive enroman om sin far, den berømte fotografen. Jonas prøver seg fram, og vekker tillive sine egne barndomsminner om faren, som blander seg med det Kadir skriver om farens barndom i Tunis. Og så vokser romanen fram mellom disse to temperamentene og språkene. Mer som en kamp, enn som en harmonisk sammenfletning. Men hvem er den iherdige Kadir, og hvor ble det av faren?En roman om å vokse opp i et land der toleranse og mangfold er honnørord, men der rasisme og fremmedfrykt samtidig fins i rikt monn.«Boken føles viktig for oss, her, nå, i karikaturlandet Norge.»Espen A. Eik, Aftenposten«Jag tror att porträttet av fadern Abbas är ett av de mest ömsinta jag överhuvudtaget har läst.»Alexandra Coelho-Ahndoril, Göteborgs-Posten
  Detaljer
  SERIE Gyldendal pocket
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205380929
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Moderne litteratur
  Sted Sverige
  Sted Tunisia
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Ny viktig roman av Jonas Hassen Khemiri, forfatteren av Et øye rødt. I romanen Montecore . en unik tigerfår forfatteren Jonas Hassen Khemiri en mail fra en som kaller seg Kadir. Han sier at han er barndomsvennen til Jonas' far. På et spesielt, humørfylt, hjemmelaget fransk-arabisk-svensk oppfordrer han Jonas til å skrive enroman om sin far, den berømte fotografen. Jonas prøver seg fram, og vekker tillive sine egne barndomsminner om faren, som blander seg med det Kadir skriver om farens barndom i Tunis. Og så vokser romanen fram mellom disse to temperamentene og språkene. Mer som en kamp, enn som en harmonisk sammenfletning. Men hvem er den iherdige Kadir, og hvor ble det av faren?En roman om å vokse opp i et land der toleranse og mangfold er honnørord, men der rasisme og fremmedfrykt samtidig fins i rikt monn.«Boken føles viktig for oss, her, nå, i karikaturlandet Norge.»Espen A. Eik, Aftenposten«Jag tror att porträttet av fadern Abbas är ett av de mest ömsinta jag överhuvudtaget har läst.»Alexandra Coelho-Ahndoril, Göteborgs-Posten
  Detaljer
  SERIE Gyldendal pocket
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205380929
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Moderne litteratur
  Sted Sverige
  Sted Tunisia