Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Molvanîa

  262,-
  299,-
  Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
  Format: Pocket
  Boka inneholder alt du trenger å vite om den mystiske republikken Moldovîa, som man bare kommer til med fly eller ved et rent uhell. Boka er bygget opp som en tradisjonell reisehåndbok.
  ISBN/EAN: 9788204108791

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Endelig en reisebok til et land du garantert ikke har vært i før! En moderne humorklassiker endelig på norsk.Molvania, polkaens og kikhostens hjemland, har blitt oversett som turistmål altfor lenge. Nå foreligger for første gang en oppdatert guide til denne sentraleuropeiske perlen som oser av historie og kultur. Overalt er fortiden nydelig bevart, som f.eks i byen Gyrorik, der du finner den eldste atomreaktorene i verden som fortsatt er i bruk. Denne guiden bugner av tips om severdigheter, hotell, restauranter, kulturliv og nyttige ord og uttrykk som Sprufki Doh Craszsko? (Hva er det for en lukt?)
  Detaljer
  SERIE Jetlag reiseguide
  Utgivelsesår 2005
  Forlag Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788204108791
  Kategorier Humor
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Endelig en reisebok til et land du garantert ikke har vært i før! En moderne humorklassiker endelig på norsk.Molvania, polkaens og kikhostens hjemland, har blitt oversett som turistmål altfor lenge. Nå foreligger for første gang en oppdatert guide til denne sentraleuropeiske perlen som oser av historie og kultur. Overalt er fortiden nydelig bevart, som f.eks i byen Gyrorik, der du finner den eldste atomreaktorene i verden som fortsatt er i bruk. Denne guiden bugner av tips om severdigheter, hotell, restauranter, kulturliv og nyttige ord og uttrykk som Sprufki Doh Craszsko? (Hva er det for en lukt?)
  Detaljer
  SERIE Jetlag reiseguide
  Utgivelsesår 2005
  Forlag Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788204108791
  Kategorier Humor