Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Moen, Torhild

  Sorter etter

  Husker du meg, mormor?

  175,- 199,-
  Vilja og mormor har alltid vært bestevenner, men etter at mormor fikk Alzheimer har hun begynt å oppføre seg rart. Vilja synes det er trist at mormor ikke alltid kjenner henne igjen, og hun føler at hun mister henne litt mer for hver dag som går.

  Vilja og bokstavene som krøller seg

  113,- 129,-
  Vilja er dyslektiker og strever med bokstavene. Når hun ikke får det til, kan hun bli skikkelig sint, og hun gruer seg til å få ny lærer. Dette er den tredje boka om Vilja.

  Vilja og det magiske øyeblikket

  113,- 129,-
  Vilja liker seg på skolen, men etter at Regine begynte i klassen, har hun det ikke så bra lenger. Regine mobber henne, og Vilja skjønner ikke hvorfor. Viljas venn Jens vil gjerne hjelpe henne for å få en slutt på mobbingen, og får Vilja til å ringe til Kors på halsen. Dette er den fjerde boka om VIlja.

  Vilja, mormor og tryllesteinen

  113,- 129,-
  Vilja elsker å spille teater. Det har hun og mormor gjort helt siden Vilja var liten. Men hun er ikke så flink med ord, så i klassens eventyrspill får hun bare rollen som en stein. Hun er fortsatt mye på besøk hos mormor, men nå bor mormor på et aldershjem, selv om hun bare er 65 år. Det er fordi hun har blitt så glemsk, og ikke klarer å ta vare på seg selv. Men Vilja og mormor har det gøy sammen likevel. Dette er den første boka om Vilja

  Moen, Torhild