Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Mjaavatn, Per Egil

  Sorter etter

  Barn - bevegelse - oppvekst

  219,-
  Boken handler om fysisk aktivitet i norske småskolebarns hverdag og om betydningen av fysisk aktivitet for barns utvikling. Boken bygger på resultater fra et forskningsprosjekt der 100 barn og deres familier ble fulgt fra første til fjerde klasse. Forfatterne har satt prosjektet inn i en nasjonal og internasjonal sammenheng. Har litteraturliste.

  Barns språk

  659,-
  Boka går gjennom de første fasene i barns språk, fra den førspråklige kommunikasjonen, gjennom ettordsytringene og de første setningene, og fram til en mer fullstendig mestring av språket og dets betydning for tilegnelsen av lesing og skriving. Språktilegnelsen settes inn i en sosial sammenheng.

  Skolefanen

  409,-
  Boka presenterer skolefanene i Trondheim i tekst og bilder, helt fra de første på 1800-tallet og fram til dagens faner. Forfatterne ser på skolefanenes budskap og kunstneriske uttrykk i lys av norsk utdanningshistorie, og de viser hvordan skolefanens funksjon har endret seg med tiden - fra å framstå som kampduk i de første tiårene, til å bli knyttet til skolenes merkevarebygging i nyere tid.

  Mjaavatn, Per Egil