Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Dag Tjersland

    Mitt Toscana

    350,-
    399,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Boka inneholder 120 oppskrifter fra Toscana. Leseren blir også tatt med guidete turer til byer, vingårder, restauranter, severdigheter og matprodusenter. Med adresseliste, ordliste og oppskriftsregister.
    ISBN/EAN: 9788281690578

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks-syv år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. "Mitt Toscana" er hans kulinariske reisebrev og kjærlighetserklæring til denne vakre italienske regionen. Tjersland liker å presentere tradisjonelle råvarer og klassiske retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. I tillegg til bokens 120 vidunderlige oppskrifter tar han leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter. Norges beste matfotograf, Christian Brun, har vært på en rekke fotoreiser i Toscana de siste årene. Han har også tatt alle matbildene i boka.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2010
    Forlag Font
    Språk Bokmål
    ISBN 9788281690578
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Italia
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks-syv år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. "Mitt Toscana" er hans kulinariske reisebrev og kjærlighetserklæring til denne vakre italienske regionen. Tjersland liker å presentere tradisjonelle råvarer og klassiske retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. I tillegg til bokens 120 vidunderlige oppskrifter tar han leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter. Norges beste matfotograf, Christian Brun, har vært på en rekke fotoreiser i Toscana de siste årene. Han har også tatt alle matbildene i boka.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2010
    Forlag Font
    Språk Bokmål
    ISBN 9788281690578
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Italia
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Gourmetmat for deg som trener

    350,- 399,-

    En ytterst interessant bok om dyrenes verden

    261,- 298,-
    Boken presenterer ukjente fakta og kuriositeter om dyr.

    Hva forskes det på her?

    350,- 399,-

    Norge rundt

    350,- 399,-

    Ditt smarte barn

    332,- 379,-

    En vingurus guide til Bordeaux og Burgund

    350,- 399,-