Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Min fars franske kjøkken

    306,-
    349,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788292870914

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Mange lærer å lage mat av sine mødre, færre lærer av sine fedre. Catherine Wiborg, som er født i Saint-Malo i Bretagne, vokste opp i en fransk hotellfamilie. Allerede som liten fikk hun vite mye om mat av sin far, som var hotellsjef og som elsket å arbeide på kjøkkenet. I denne boken viderebringer hun den franske «matarven» fra sin far og presenterer noen av de klassiske, franske rettene som ble laget med kjærlighet på hennes fars kjøkken. I alt er det blitt 101 franske fristelser du også kan ha på ditt middagsbord. Oppskriftene er tilpasset norske råvarer, slik at du lett kan lage disse rettene hjemme på ditt eget kjøkken.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2014
    Forlag Historie kultur
    Språk Bokmål
    ISBN 9788292870914
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Frankrike
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Mange lærer å lage mat av sine mødre, færre lærer av sine fedre. Catherine Wiborg, som er født i Saint-Malo i Bretagne, vokste opp i en fransk hotellfamilie. Allerede som liten fikk hun vite mye om mat av sin far, som var hotellsjef og som elsket å arbeide på kjøkkenet. I denne boken viderebringer hun den franske «matarven» fra sin far og presenterer noen av de klassiske, franske rettene som ble laget med kjærlighet på hennes fars kjøkken. I alt er det blitt 101 franske fristelser du også kan ha på ditt middagsbord. Oppskriftene er tilpasset norske råvarer, slik at du lett kan lage disse rettene hjemme på ditt eget kjøkken.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2014
    Forlag Historie kultur
    Språk Bokmål
    ISBN 9788292870914
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Frankrike
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Bibelord

    248,-
    Boka er ment som en hjelp til vanlige kristne og til forkynnere for å finne frem i Den hellige skrift. Her kan du slå opp på alle viktige navn, ord og uttrykk, og således få hjelp til å finne bibelvers som du bare husker en del av. Med 12000 oppslagsord og ca. 72000 henvisninger til Bibelen.

    25 restauranter i Paris

    87,- 99,-
    Denne guiden gir et portrett av 25 restauranter i Paris. Med informasjon om menyer, priser, beliggenhet og åpningstider.

    Bagatelle

    394,- 450,-
    Forfatteren er chef på restauranten Bagatelle i Bygdøy allé i Oslo, og har oppnådd to Michelin-stjerner. Her avslører han noen av sine oppskrifter, basert på det franske kjøkkenet. Oppskriftene er forsøkt forklart trinnvis og med gjøremål i riktig rekkefølge. I tillegg til oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, er det også vinanbefaling til hver rett, noen basisoppskrifter og gjestespill der inviterte gjester kommer med sine oppskrifter. Med en oversikt over forfatterens favorittspisesteder i utlandet og register.

    Europeiske nasjonalretter

    175,- 199,-
    Boka har oppskrifter på retter fra Frankrike og Italia. Kokker fra hvert land presenterer sine favorittoppskrifter, og historien rundt disse oppskriftene. Vanskelighetsgrad fra lett til avansert.

    Frankrike

    87,- 99,-
    Boken gir et innblikk i fransk mat og livsstil, og inneholder oppskrifter på supper og forretter, kylling, kjøtt, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, desserter, sauser og grunnoppskrifter. Med register.