Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Mikaelsson, Lisbeth

  Sorter etter

  Hva er religion

  199,-
  Boka gir oss nøkkelen til å forstå hva religion handler om, bl.a. i forhold til guder, politikk, tro, hellige tekster, maktkamp og ritualer. Forfatterne plasserer religion i den senmoderne verden og viser noen av dens virkemåter. Et sentralt tema er gudsbegrepet og menneskenes forhold til sjelen. I boka blir også selve religionsbegrepet diskutert på et mer teoretisk plan. Har register.

  Kulturens refortrylling

  349,-
  En ny type religiøsitet har gradvis vunnet innpass i vestlig kultur og forandret det religiøse bildet. Både organisert og uorganisert religion trives, og religiøse fortellinger gir seg uttrykk i dagligliv og populærkultur. Det er dette forfatterne kaller kulturens refortrylling. Boken er skrevet med en tradisjonell religionshistorisk tilnærming. Med litteraturliste.

  Levende religioner

  268,-

  Nytt blikk på religion

  369,-
  Boken tar for seg religionsvitenskap, hva det er, hvor det har beveget seg fra starten, hva slags kunnskap og hvilke innsikter faget har utviklet og hvilken innflytelse det har hatt. Forfatterne av boken betrakter religion både på en nærsynt måte, som en avgrenset størrelse, og med vidvinkel, som integrert i en større kulturell kontekst. Har litteraturliste og navneregister.

  Mikaelsson, Lisbeth