Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Midtlivsdietten

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788205507081

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Mat for god helse midt i livet. Hormonskifte og fysiske endringer i 40-50 årsalderen forebygges med riktig kosthold. Denne boken har oppskriftene og rådene du trenger. På et tidspunkt i livet - rundt midtveis kanskje - er det naturlig å bli mer opptatt av egen helse. Midt i livet forandrer kroppene våre seg dramatisk. Nattesvette og hetetokter er noen kjente symptomer grunnet hormonendringene som skjer. Boken gir deg kunnskapen du vil ha for å ta positiv kontroll over kostholdet ditt slik at du får bedre helse og humør - og et friskere liv som bonus. Oppskriftene i Midtlivsdietten er basert på næringsrike og sunne råvarer som inneholder de næringsstoffene som kroppene våre trenger. Maten i boken er fristende og smaksrik samtidig som oppskriftene er enkle bruke. Samtidig er rettene så gode at de rundt deg også vil elske dem. Mimi Spencer og Sam Rice har komponert mer enn 150 oppskrifter som gir deg den beste oddsen for en sunn og god fremtid. Midtlivsdietten er kostholdet som gir deg et bedre liv i 40-årene, 50-årene og resten av livet. Mimi og Sam har kjent hverandre siden studiedagene og de har i hele voksenlivet lett etter et prosjekt de kunne jobbe sammen om. Dette er det første prosjektet. Mimi Spencer har arbeidet sammen med Michael Mosley og laget oppskriftene til hans bøker (5:2 dietten).
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205507081
  Kategorier Diett og helsekost
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Mat for god helse midt i livet. Hormonskifte og fysiske endringer i 40-50 årsalderen forebygges med riktig kosthold. Denne boken har oppskriftene og rådene du trenger. På et tidspunkt i livet - rundt midtveis kanskje - er det naturlig å bli mer opptatt av egen helse. Midt i livet forandrer kroppene våre seg dramatisk. Nattesvette og hetetokter er noen kjente symptomer grunnet hormonendringene som skjer. Boken gir deg kunnskapen du vil ha for å ta positiv kontroll over kostholdet ditt slik at du får bedre helse og humør - og et friskere liv som bonus. Oppskriftene i Midtlivsdietten er basert på næringsrike og sunne råvarer som inneholder de næringsstoffene som kroppene våre trenger. Maten i boken er fristende og smaksrik samtidig som oppskriftene er enkle bruke. Samtidig er rettene så gode at de rundt deg også vil elske dem. Mimi Spencer og Sam Rice har komponert mer enn 150 oppskrifter som gir deg den beste oddsen for en sunn og god fremtid. Midtlivsdietten er kostholdet som gir deg et bedre liv i 40-årene, 50-årene og resten av livet. Mimi og Sam har kjent hverandre siden studiedagene og de har i hele voksenlivet lett etter et prosjekt de kunne jobbe sammen om. Dette er det første prosjektet. Mimi Spencer har arbeidet sammen med Michael Mosley og laget oppskriftene til hans bøker (5:2 dietten).
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205507081
  Kategorier Diett og helsekost