Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Per Isdal

  Meningen med volden

  390,-
  Lagerstatus: Erstattet av nytt produkt
  Format: Pocket
  Boken tar for seg voldens årsaker og søker å beskrive hvordan verden ser ut for den som utøver volden. Den viser hvordan voldsutøverne forstår sin egen vold, og hvordan dette kan bli opphav til ny vold. Den forklarer hvorfor vold avler vold, og hvordan vi kan forhindre at dette skjer. Boken veksler mellom teori og eksempler.
  ISBN/EAN: 9788244605717

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  MENINGEN MED VOLDEN Daglig utsettes vi for sterke voldsinntrykk gjennom mediene. Vi blir sittende med spørsmålene: hvordan, hvorfor og hvem? Volden fortoner seg meningsløs og tilfeldig og dermed særlig skremmende. Samtidig har de siste tiårs avdekking av barnemishandling, kvinnemishandling, mobbing og seksuelle overgrep gitt oss et sterkt inntrykk av at volden er overalt, bak hver dør og bak hvert smil. For å kunne forhindre og forebygge må vi forstå volden og dens årsaker, vi må bak fasadene og meningsløsheten og inn i voldens natur. Makt og avmakt er voldens essens. Boken tar for seg voldens årsaker og søker å beskrive hvordan verden ser ut for den som utøver volden. Den viser hvordan voldsutøverne forstår sin egen vold, og hvordan dette i neste omgang kan bli opphav til ny vold. Den forklarer hvorfor vold avler vold, og hvordan vi kan forhindre at dette skjer. Boken er skrevet ut fra praksis, fra forfatterens samtaler med flere hundre menn med voldsproblemer. Den veksler kontinuerlig mellom teori og eksempler. Den er skrevet på en slik måte at den utfordrer leseren til å forholde seg til volden både hus seg selv og hos andre. Mellom linjene er hovedbudskapet: Volden angår oss alle. Dette er en bok for dem som ønsker å forstå mer av volden, den kan leses av alle, også av dem som er blitt utsatt for vold eller som utøver vold. Samtidig, og ikke minst, bør den også være nyttig og utviklende lesing for alle fagfolk som arbeider med å forstå og hjelpe mennesker. Per Isdal (1957) er psykolog og leder for behandlingsstiftelsen "Alternativ til Vold". Gjennom 12 år har han arbeidet som terapeut for menn med volds- og aggresjonsproblemer. Han har undervist fagfolk over hele landet og bidratt sterkt til å sette vold på dagsordenen innen helsevesenet og samfunnet for øvrig. Isdal har tidligere skrevet en bok om samtalegrupper for voldsdømte.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2000
  Forlag Kommuneforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788244605717
  Kategorier Psykologi
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  MENINGEN MED VOLDEN Daglig utsettes vi for sterke voldsinntrykk gjennom mediene. Vi blir sittende med spørsmålene: hvordan, hvorfor og hvem? Volden fortoner seg meningsløs og tilfeldig og dermed særlig skremmende. Samtidig har de siste tiårs avdekking av barnemishandling, kvinnemishandling, mobbing og seksuelle overgrep gitt oss et sterkt inntrykk av at volden er overalt, bak hver dør og bak hvert smil. For å kunne forhindre og forebygge må vi forstå volden og dens årsaker, vi må bak fasadene og meningsløsheten og inn i voldens natur. Makt og avmakt er voldens essens. Boken tar for seg voldens årsaker og søker å beskrive hvordan verden ser ut for den som utøver volden. Den viser hvordan voldsutøverne forstår sin egen vold, og hvordan dette i neste omgang kan bli opphav til ny vold. Den forklarer hvorfor vold avler vold, og hvordan vi kan forhindre at dette skjer. Boken er skrevet ut fra praksis, fra forfatterens samtaler med flere hundre menn med voldsproblemer. Den veksler kontinuerlig mellom teori og eksempler. Den er skrevet på en slik måte at den utfordrer leseren til å forholde seg til volden både hus seg selv og hos andre. Mellom linjene er hovedbudskapet: Volden angår oss alle. Dette er en bok for dem som ønsker å forstå mer av volden, den kan leses av alle, også av dem som er blitt utsatt for vold eller som utøver vold. Samtidig, og ikke minst, bør den også være nyttig og utviklende lesing for alle fagfolk som arbeider med å forstå og hjelpe mennesker. Per Isdal (1957) er psykolog og leder for behandlingsstiftelsen "Alternativ til Vold". Gjennom 12 år har han arbeidet som terapeut for menn med volds- og aggresjonsproblemer. Han har undervist fagfolk over hele landet og bidratt sterkt til å sette vold på dagsordenen innen helsevesenet og samfunnet for øvrig. Isdal har tidligere skrevet en bok om samtalegrupper for voldsdømte.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2000
  Forlag Kommuneforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788244605717
  Kategorier Psykologi