Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Marit Eikemo

  Mellom oss sagt

  149,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boka handlar om Regine Hansen som bur i Bergen, og jobbar som saksbehandlar i Aetat. Studietida er for lengst over, men ho strevar framleis med å finne seg ein plass i tilværet. Gjennom Regine får vi samtidig eit innblikk i liva og lagnadene til vennene hennar, og det folkemylderet ho dagleg omgir seg med. Vennskap og einsemd, fellesskapets klaustrofobi, og lengselen etter å høyre til er viktige stikkord for handlinga. Forfattaren er debutant.
  ISBN/EAN: 9788252170900

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  "Eikemo skriver morsomt og med satirisk brodd om identitet, intimitet og vennskap i det moderne samfunnet." Maya Troberg Djuve, Dagbladet "En imponerende sikker debut ... ikke hverdagskost med en underholdende pageturner av en debutroman, som samtidig har så mye klokt å si om en virkelighet nær oss." Ane Farsethås, Dagens Næringsliv "Eikemo har eit klokt blikk for slike både tidstypiske og eksistensielle dilemma." Gro Byrkjeland, Bergens Tidende "Smart og underholdende samtidig. Yummi!" Knut Hoem, NRK
  Detaljer
  SERIE Samlaget roman
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252170900
  Kategorier Moderne litteratur
  Sted Bergen
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  "Eikemo skriver morsomt og med satirisk brodd om identitet, intimitet og vennskap i det moderne samfunnet." Maya Troberg Djuve, Dagbladet "En imponerende sikker debut ... ikke hverdagskost med en underholdende pageturner av en debutroman, som samtidig har så mye klokt å si om en virkelighet nær oss." Ane Farsethås, Dagens Næringsliv "Eikemo har eit klokt blikk for slike både tidstypiske og eksistensielle dilemma." Gro Byrkjeland, Bergens Tidende "Smart og underholdende samtidig. Yummi!" Knut Hoem, NRK
  Detaljer
  SERIE Samlaget roman
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252170900
  Kategorier Moderne litteratur
  Sted Bergen