Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Aslaug Mikkelsen

  Medarbeidersamtaler i det nye arbeidslivet

  519,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Forfatteren viser hvordan medarbeidersamtalen kan brukes som virkemiddel for å øke motivasjonen, arbeide mer målrettet og høyne medarbeidernes kompetanse og tilfredshet. Det legges vekt på viktigheten av forberedelser i forkant og oppfølging i etterkant av samtalen. Stoffet er illustrert med eksempler fra norske bedrifter. Har eksempler på skjemaer til medarbeidersamtaler, litteraturliste og register.
  ISBN/EAN: 9788202218003

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Halvparten av norske arbeidstakere har medarbeidsamtaler med sin overordnede. I de aller fleste tilfeller kan denne samtalen brukes på en bedre og langt mer effektiv måte enn i dag, både for arbeidstaker og den enkelte bedrift. Denne boka viser deg hvordan. I denne praktiske boka om medarbeidersamtaler, viser forfatteren hvordan medarbeidersamtalen kan brukes som et virkemiddel for å øke motivasjonen, arbeide mer målrettet, og høyne medarbeidernes kompetanse og tilfredshet. Forfatteren kommer med konkrete råd til gjennomføring og drøfter temaer som: Innholdet i medarbeidersamtalen Medarbeidersamtalen som virkemiddel for å definere arbeidsmål og evaluere om resultatene er nådd Tilbakemeldinger til ansatte som basis for trivsel og motivasjon Konstruktive spørsmål og lytting i medarbeidersamtalen Forfatteren legger vekt på viktigheten av forberedelser i forkant og oppfølging i etterkant av samtalen. Hun går også inn på vanlige feil og gir praktiske råd om hvordan medarbeidersamtalen kan brukes på en bedre og mer effektiv måte, både for arbeidstaker og den enkelte bedrift. Stoffet er illustrert med eksempler fra norske bedrifter. Boka er et viktig hjelpemiddel for alle ledere og mellomledere med personalansvar, men vil også være nyttig for den enkelte arbeidstaker og tillitsvalgte.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Cappelen akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202218003
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Halvparten av norske arbeidstakere har medarbeidsamtaler med sin overordnede. I de aller fleste tilfeller kan denne samtalen brukes på en bedre og langt mer effektiv måte enn i dag, både for arbeidstaker og den enkelte bedrift. Denne boka viser deg hvordan. I denne praktiske boka om medarbeidersamtaler, viser forfatteren hvordan medarbeidersamtalen kan brukes som et virkemiddel for å øke motivasjonen, arbeide mer målrettet, og høyne medarbeidernes kompetanse og tilfredshet. Forfatteren kommer med konkrete råd til gjennomføring og drøfter temaer som: Innholdet i medarbeidersamtalen Medarbeidersamtalen som virkemiddel for å definere arbeidsmål og evaluere om resultatene er nådd Tilbakemeldinger til ansatte som basis for trivsel og motivasjon Konstruktive spørsmål og lytting i medarbeidersamtalen Forfatteren legger vekt på viktigheten av forberedelser i forkant og oppfølging i etterkant av samtalen. Hun går også inn på vanlige feil og gir praktiske råd om hvordan medarbeidersamtalen kan brukes på en bedre og mer effektiv måte, både for arbeidstaker og den enkelte bedrift. Stoffet er illustrert med eksempler fra norske bedrifter. Boka er et viktig hjelpemiddel for alle ledere og mellomledere med personalansvar, men vil også være nyttig for den enkelte arbeidstaker og tillitsvalgte.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Cappelen akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202218003