Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Meadows, Daisy

  Sorter etter

  Ava

  131,- 149,-
  Kristen og Rakel har det veldig fint på sommerleir, men så oppdager de at Frank Frost har stjålet Twilight-alvenes tryllestøv, og dagen blir ikke til natt.

  Den fiolette alven Fiola

  131,- 149,-
  Kirsten og Rakel er på ferie på den magiske Regnbueøya. De har allerede reddet alvene Rubina, Flamme, Smørblomst, Jade, Safira og Iris, men det mangler fortsatt én alv for at Alveland skal få fargene sine tilbake. Kirsten og Rakel er på sommertivoliet og kjører karusell. Etter turen hører jentene en liten latter. De ser seg om etter den siste alven Fiola, og plutselig oppdager de henne - på et bilde.

  Den grønne alven Jade

  149,-
  Kirsten og Rakel er på ferie på den magiske Regnbueøya. De har allerede reddet alvene Rubina, Flamme og Smørblomst, men det mangler fortsatt fire alver for at Alveland skal få fargene sine tilbake. Kirsten og Rakel er i en hemmelig hage, og bestemmer seg for å lete etter den grønne alven Jade. De kommer til en labyrint, og selv om de vet at Frank Frosts skumle gnomer kan være der inne må de bare ta sjansen på å gå inn.

  Den gule alven Smørblomst

  131,- 149,-
  Kirsten og Rakel er på ferie på den magiske Regnbueøya. De har allerede reddet alvene Rubina og Flamme, men det mangler fortsatt fem alver for at Alveland skal få fargene sine tilbake. Kirsten og Rakel går på leting etter den gule alven da det plutselig dukker opp en illsint bie. Jentene legger på sprang, og plutselig befinner de seg hos en birøkter. Når de smaker på honningen som glinser i regnbuens farger skjønner de at det må være en alv i nærheten.

  Den indigoblå alven Iris

  131,- 149,-
  Kirsten og Rakel er på ferie på den magiske Regnbueøya. De har allerede reddet alvene Rubina, Flamme, Smørblomst, Jade og Safira, men det mangler fortsatt to alver for at Alveland skal få fargene sine tilbake. Kirsten og Rakel åpner en eventyrbok, og plutselig befinner de seg i Godterilandet. Kanskje finner de den indigoblå alven Iris der.

  Den røde alven Rubina

  131,- 149,-
  Noe forferdelig har hendt i Alvelandet, og den røde alven Rubina får med seg Rakel og Kirsten for å møte dronningen Titania.

  Drømmealven Sabrina

  131,- 149,-
  Skumle drømmer holder alle jentene i Stjernekikkerleiren våkne. Rakel og Kirsten må finne drømmealvens tryllestøv før det er for seint.

  Ildfluealven Lexi

  131,- 149,-
  Frank Frost har kidnappet alle ildfluene i Alveland. Nå er det helt mørkt, og Kirsten og Rakel må få ildfluene tilbake.

  Månealven Maisie

  131,- 149,-
  Kirsten og Rakel oppdager et mystisk lys oppe i fjellene. De mistenker at gnomene driver og legger skumle planer for alvestøvet til Månealven Maisie.

  Midnattsalven Morgan

  131,- 149,-
  Midnattsalven Morgan har mistet posen med magisk nattstøv, og Kirsten og Rakel må finne posen før midnattsfesten blir en fiasko.

  Nattuglealven Sjasmin

  131,- 149,-
  Nattuglealven Sjasmin har mistet det magiske sovestøvet sitt. Kirsten og Rakel må fange tyvene før de blir for søvnige.

  Stjernealven Sara

  131,- 149,-
  Alven Saras magiske pose med alveglitter er borte, og nattehimmelen kan bli ødelagt for alltid. Kirsten og Rakel må hjelpe alvene å finne posen før gnomene gjør det.

  Meadows, Daisy