Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Mayle, Peter

  Sorter etter

  Alt av interesse

  174,- 198,-
  I denne boka møter leseren en makelig engelskmann bosatt i Provence på jakt etter inntekter uten for store anstrengelser, en amerikaner med behov for alibi overfor skattemyndighetene i Frankrike og Monaco, og en oppfinnelse om hvordan man kan dyrke ville trøfler som befinner seg i en koffert. Etterhvert dukker det opp ukjente menn som er svært interesserte i kofferter.

  Et år i Provence

  198,-
  For deg som er glad i Frankrike. Boka handler om det å utvikle en kjærlighet til en annen livsstil enn den man er vant til. Forfatteren kombinerer engelsk humor med fransk liv.

  Et hundeliv

  174,- 198,-
  Hunden Boy har rømt fra sin tidligere eier, og trives hos Peter Mayle på tross av hans to gamle tisper. Boys tidligere eier viser seg å være Mayles nabo i Provence.

  Hotell Pastis

  174,- 198,-
  Simon, direktør i reklamebransjen, ønsker å komme unna hverdagslivet, og reiser til Syd-Frankrike. Da eksospotten på bilen går i stykker, møter han Nicole, som viser ham nye sider ved livet i Provence. Leseren møter ellers en rekke usympatiske engelskmenn, deriblant Simons ekskone, og forskjellige typer franskmenn. En gjeng "ærlige" forbrytere planlegger det store kuppet, og vikles inn i Simons liv som nå leves på Hotell Pastis.

  Jakten på det stjålne Cézanne-maleriet

  174,- 198,-
  Den amerikanske fotografen Andre Kelly er på jobb i Sør-Frankrike. Han blir vitne til en merkelig scene da han ser en rørlegger komme rusende ut av en villa med et Cezanne-bilde. Videre etterforskning hjemme i New York peker i retning av kunstsvindel på høyt nivå som involverer en dyktig falskner. Han viser seg å være elskeren til Andres sjef Camilla. Sammen med sin kjæreste Lucy og kunstekspert Cyrus Vince, reiser Andre tilbake til Frankrike for å finne maleriet. I boken får vi også med kulinariske opplevelser fra Sør- Frankrike.

  Mayle, Peter