Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Mat ved sykdom, uhell, forgiftninger

  131,-
  149,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boka tar for seg hva man kan gi barn ved kortvarig sykdom. Den kan gi råd om hva du kan gjøre når barnet får feber, diaré, kaster opp, eller blir forstoppet. Den gir også råd om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt til et trygt sted for barnet.
  ISBN/EAN: 9788279170075

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Denne boken tar for seg hva man kan gi barn ved kortvarig sykdom. Den gir råd om hva du kan gjøre når barnet ditt enten får feber, diaré, kaster opp, eller blir forstoppet. Med riktig kunnskap trenger du ikke få panikk. Du kan reagere før du kontakter lege. En baby som f. eks. får diaré, kan lett bli uttørket, og her får du konkrete råd om hvordan du skal forholde deg. MAT VED SYKDOM er skrevet av klinisk ernæringsfysiolog Kristina Motzfeldt som jobber ved barneklinikken ved Rikshospitalet, og hun er ekspert på området. Vi ønsker aller minst at barnet vårt skal utsettes for uhell og forgiftninger. Det kan vi forhindre ved å følge bokens råd. Det er en del man bør ha kjennskap til, slik at man kan ta sine forholdsregler. Solvår Hardeng har i mange år arbeidet med regler for merking av farlige kjemikalier. Hun gir råd om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt til et trygt sted for barnet, etter hvert som det krabber rundt og utforsker verden. Dessverre skjer det flere barneuhell i Norge enn i andre europeiske land, så dette er et problem alle nybakte foreldre bør ta på alvor. Vi har også en rekke ting rundt oss som er direkte farlig for barn. Dette tenker vi ikke på til daglig, derfor er det desto viktigere å være orientert. Bokens mange illustrasjoner gjør det enkelt og lettfattelig å sette seg inn i hva som bør gjøres.
  Detaljer
  Serie Serien for spebarn og småbarn
  Utgivelsesår 2001
  Forlag Kolibri forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788279170075
  Kategorier Trening og kosthold
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Denne boken tar for seg hva man kan gi barn ved kortvarig sykdom. Den gir råd om hva du kan gjøre når barnet ditt enten får feber, diaré, kaster opp, eller blir forstoppet. Med riktig kunnskap trenger du ikke få panikk. Du kan reagere før du kontakter lege. En baby som f. eks. får diaré, kan lett bli uttørket, og her får du konkrete råd om hvordan du skal forholde deg. MAT VED SYKDOM er skrevet av klinisk ernæringsfysiolog Kristina Motzfeldt som jobber ved barneklinikken ved Rikshospitalet, og hun er ekspert på området. Vi ønsker aller minst at barnet vårt skal utsettes for uhell og forgiftninger. Det kan vi forhindre ved å følge bokens råd. Det er en del man bør ha kjennskap til, slik at man kan ta sine forholdsregler. Solvår Hardeng har i mange år arbeidet med regler for merking av farlige kjemikalier. Hun gir råd om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt til et trygt sted for barnet, etter hvert som det krabber rundt og utforsker verden. Dessverre skjer det flere barneuhell i Norge enn i andre europeiske land, så dette er et problem alle nybakte foreldre bør ta på alvor. Vi har også en rekke ting rundt oss som er direkte farlig for barn. Dette tenker vi ikke på til daglig, derfor er det desto viktigere å være orientert. Bokens mange illustrasjoner gjør det enkelt og lettfattelig å sette seg inn i hva som bør gjøres.
  Detaljer
  Serie Serien for spebarn og småbarn
  Utgivelsesår 2001
  Forlag Kolibri forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788279170075
  Kategorier Trening og kosthold