Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Mat ved allergi og intoleranse

    86,-
    98,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Boken gir en oversikt over hvilke matsorter som kan regnes som trygge og hvilke man bør holde barnet borte fra ved allergi. Den er delt opp i kapitlene: Mat uten sitrus, Mat uten egg, Mat uten melk og Mat uten gluten, med oppskrifter til hvert kapittel.
    ISBN/EAN: 9788279170068

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Detaljer
    SERIE Serien for spebarn og småbarn
    Utgivelsesår 2001
    Forlag Kolibri forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788279170068
    Kategorier Trening og kosthold
    Kategorier Matlaging med og for barn
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Detaljer
    SERIE Serien for spebarn og småbarn
    Utgivelsesår 2001
    Forlag Kolibri forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788279170068
    Kategorier Trening og kosthold
    Kategorier Matlaging med og for barn
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Kokeboken uten melk

    288,- 329,-
    Boken gir råd og tips for hvordan den som ikke tåler melk kan klare seg i dagliglivet, på reiser eller når de skal spise ute. I boken finnes også en språkguide på 7 språk til hjelp i utlandet. Bokens oppskriftsdel viser hvordan mat kan lages uten melkeprodukter og guider til tilsvarende ferdigprodukter som ikke inneholder melk. Boken gir også tips til hvordan den som ikke tåler melk, kan spise en kost som sikrer blant annet nok kalsium. Med oppskriftsregister og litteraturliste.