(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Mat på bordet hver dag

    350,-
    399,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788205506930

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Ina svarer på det evige spørsmålet: Hva skal vi ha til middag? Livet er som kjent fylt med mange hverdager, og spørsmålet «Hva skal vi ha til middag?» dukker ofte opp. Hverdagsmaten skal lages raskt, den skal være god, sunn og passe for alle rundt bordet. Ina-Janine startet den populære bloggen «Mat På Bordet» i 2009 nettopp for å inspirere dem som lager mat til sin familie og seg selv hver dag. I denne boken finner du Inas mest populære oppskrifter, og en rekke nye. Boken løser også kjøkkenets utfordringer for en helt vanlig familie: Kaker som det går raskt å lage, og som egner seg på en skoleavslutning. Temasider om taco, pizza og grilling, og Inas uslåelige: eltefrie brød. Ina-Janine Johnsen har utgitt to kokebøker tidligere, og Mat på bordet ble kåret til Årets matblogg 2015. Ina bor i Oslo og lever av sin matblogg, og hun elsker fremdeles å lage mat! Følg gjerne Ina på bloggen: https:matpaabordet.no og sosiale medier.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Gyldendal
    Språk Bokmål
    ISBN 9788205506930
    Kategorier Cookery dishes courses- Main courses
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Ina svarer på det evige spørsmålet: Hva skal vi ha til middag? Livet er som kjent fylt med mange hverdager, og spørsmålet «Hva skal vi ha til middag?» dukker ofte opp. Hverdagsmaten skal lages raskt, den skal være god, sunn og passe for alle rundt bordet. Ina-Janine startet den populære bloggen «Mat På Bordet» i 2009 nettopp for å inspirere dem som lager mat til sin familie og seg selv hver dag. I denne boken finner du Inas mest populære oppskrifter, og en rekke nye. Boken løser også kjøkkenets utfordringer for en helt vanlig familie: Kaker som det går raskt å lage, og som egner seg på en skoleavslutning. Temasider om taco, pizza og grilling, og Inas uslåelige: eltefrie brød. Ina-Janine Johnsen har utgitt to kokebøker tidligere, og Mat på bordet ble kåret til Årets matblogg 2015. Ina bor i Oslo og lever av sin matblogg, og hun elsker fremdeles å lage mat! Følg gjerne Ina på bloggen: https:matpaabordet.no og sosiale medier.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Gyldendal
    Språk Bokmål
    ISBN 9788205506930
    Kategorier Cookery dishes courses- Main courses
    Produktkoder