Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Martinsen, Kristin D.

  Sorter etter

  Mestringskassen

  1199,-
  Permen inneholder verktøy ment til bruk for terapeuter som arbeider med kognitiv atferdsterapi for barn. Den kan brukes sammen med behandlingsprogrammet Mestringskassen, men også uavhengig av denne.

  Mestringskatten

  369,-
  Manualen inneholder informasjon om terapiens praktiske gjennomføring. Den har en teoridel som beskriver kognitiv- og atferdsteknisk bakgrunn for tiltakene som utføres, i tillegg til gjennomføring av eksponeringsøvelser, informasjon om foreldresamarbeid, og råd fra erfarne terapeuter. Den norske utgaven er utvidet med tre kapitler og tilpasset norske forhold.

  Mestringskatten

  329,-
  Mestringskatten er et strukturert behandlingsprogram for barn og ungdom med angst. Behandlingen er basert på kognitiv atferdsterapi. Den går over 12 uker, og mens de første 6 timene benyttes til psykoedukasjon, er de siste 6 timene avsatt til eksponeringtrening. I arbeidsboken introduseres de ulike begrepene som skal læres, og hvordan det skal jobbes med stoffet bl.a. i form av spill, historier og bilder.

  Mestringskatten

  259,-
  Mestringskatten er et strukturert behandlingsprogram for barn og unge som sliter med angst. Gruppemanualen skal brukes som et supplement til den individuelle manualen, og inneholder informasjon om hvordan behandlingen kan tilpasses gruppebehandling for barn med angst.

  Martinsen, Kristin D.