(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Marsdal, Magnus E.

    Sorter etter

    Frihetens mødre

    332,- 379,-

    Frihetens mødre

    179,-

    Frp-koden

    99,-
    Forfatteren vil finne en forklaring på Fremskrittspartiets framgang, og stiller spørsmålet: Hvordan kan så mange sympatiske mennesker stemme på det han mener er Norges mest usympatiske parti? Han sier opp jobben som journalist i Klassekampen for å oppsøke Frp-velgere, og havner blant annet på amcar-treff på Lillestrøm og i Harrysyden. I boka blir vi godt kjent med bilarbeideren Hans Erling Willersrud fra Kløfta, vi får høre om Arbeiderpartiet som forsvant, om sukker-Carl og prins Stoltenberg, og om respekt for Grandiosa. Har litteraturliste.

    Kunnskapsbløffen

    70,- 79,-
    Forfatteren tar for seg bruken av nasjonale prøver i norsk skole, og ser på hvilke konsekvenser dette får for elevenes læring og den norske skolens grunnleggende verdier. Med litteraturliste.

    Mannen uten egenskaper

    70,- 79,-
    I denne essaysamlingen kommenterer forfatteren situasjonen i norsk politikk. Han forsvarer offentlig sektor, og hevder at statsministeren har satt håndjern på offentlig sektors armslag i økonomien med valgløfte om å låse skattene til Høyres skattenivå fra 2004. I følge forfatteren er Stoltenbergs eneste politiske nisje å ikke være Høyre.

    Thrane

    131,- 149,-

    Tredje venstre

    149,-
    Boka tar utgangspunkt i den globale demokratibevegelsen som har utfordret markedsliberalismen de siste fem årene. Forfatterne leverer et oppgjør med markedsliberalismens verdensbilde, og gjør rede for hva nyliberalismen er, hvor den kommer fra, og hvordan høyrebølgen kunne bli så sterk på 1990-tallet. Forfatterne spør seg også om hva den nye venstresidens ideologiske svar på høyresidens markedsindividualisme er. Har litteraturliste.

    Marsdal, Magnus E.