Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Marsdal, Magnus E.

  Sorter etter

  Frihetens mødre

  332,- 379,-

  Frihetens mødre

  179,-

  Frp på 1-2-3

  29,-
  Boka presenterer fakta om Fremskrittspartiets politikk innenfor følgende områder: ansattes rettigheter, sosial dumping, klasseskiller, kommersialisering, privatskoler, distriktspolitikk, privat eldreomsorg, kutt for arbeidsløse, integrering og likestilling.

  Frp-koden

  99,-
  Forfatteren vil finne en forklaring på Fremskrittspartiets framgang, og stiller spørsmålet: Hvordan kan så mange sympatiske mennesker stemme på det han mener er Norges mest usympatiske parti? Han sier opp jobben som journalist i Klassekampen for å oppsøke Frp-velgere, og havner blant annet på amcar-treff på Lillestrøm og i Harrysyden. I boka blir vi godt kjent med bilarbeideren Hans Erling Willersrud fra Kløfta, vi får høre om Arbeiderpartiet som forsvant, om sukker-Carl og prins Stoltenberg, og om respekt for Grandiosa. Har litteraturliste.

  Kunnskapsbløffen

  70,- 79,-
  Forfatteren tar for seg bruken av nasjonale prøver i norsk skole, og ser på hvilke konsekvenser dette får for elevenes læring og den norske skolens grunnleggende verdier. Med litteraturliste.

  Mannen uten egenskaper

  70,- 79,-
  I denne essaysamlingen kommenterer forfatteren situasjonen i norsk politikk. Han forsvarer offentlig sektor, og hevder at statsministeren har satt håndjern på offentlig sektors armslag i økonomien med valgløfte om å låse skattene til Høyres skattenivå fra 2004. I følge forfatteren er Stoltenbergs eneste politiske nisje å ikke være Høyre.

  Mye å miste

  29,-
  Denne boken handler om innstramming av offentlig ansattes tjenestepensjoner og hvilke konsekvenser det vil kunne få.

  Selvgjort er velgjort

  131,- 149,-

  Sykelønn ABC

  110,-
  I denne boka tar forfatteren for seg fakta og argumenter knyttet til arbeidsliv og helse. Han ser blant annet på hvorvidt Norge har for høyt sykefravær, om norske arbeidstakere har sviktende arbeidsmoral, endringer i arbeidslivet og hvilke tiltak det står strid om. I bokens vedlegg oppsummeres sykelønnsordningen, andre ytelser og avtalen om inkluderende arbeidsliv (IA-avtalen) kort. Med sammendrag.

  Thrane

  131,- 149,-

  Tredje venstre

  149,-
  Boka tar utgangspunkt i den globale demokratibevegelsen som har utfordret markedsliberalismen de siste fem årene. Forfatterne leverer et oppgjør med markedsliberalismens verdensbilde, og gjør rede for hva nyliberalismen er, hvor den kommer fra, og hvordan høyrebølgen kunne bli så sterk på 1990-tallet. Forfatterne spør seg også om hva den nye venstresidens ideologiske svar på høyresidens markedsindividualisme er. Har litteraturliste.

  Marsdal, Magnus E.