Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Mann, Merlin P.

  Sorter etter

  Artans valg ; Skyggekongen

  131,- 149,-

  Den hemmelige arenaen ; Klanenes kamp

  131,- 149,-
  Dypt under byen Klanaka har en arena ligget skjult i hundre år. Nå må Mester Gekko og de tre guttene Koto, Monto og Artan reise ned i det ukjente. Tiden er inne for å samle de forbudte klanene og kjempe mot fyrstinnen. Den store turneringen skal avgjøre hvem som blir den fremste kjemper - Den Ene Taytaner. Men en uhyggelig trussel nærmer seg, og snart må klanene kjempe for mer enn seier. De må kjempe for livet.

  Henzels felle ; Skyggeskogen

  131,- 149,-
  Koto vil forhindre at foreldrene havner som gisler hos kaptein Henzel og Fyrstinnens Voktere, og er derfor på vei til hjembyen Korse. Men Mester Gekko er overbevist om at Koto er i fare, og sender Monto, Sarina og Artan ut for å redde ham. På vei gjennom den fryktelige Knomeskogen møter barna på flere ubehagelige overraskelser, men disse er ingenting sammenlignet med det som venter dem på den andre siden av skogen.

  Legenden om Gekko

  131,- 149,-
  Gekko har flyktet fra hjemlandet sitt. I et fremmed land langt mot øst overlever han som tyv. Han får jobb hos en skummel mester, og blir snart dratt inn i en uhyggelig plan som får katastrofale følger.

  Lysets festning ; Den siste kampen

  131,- 149,-
  Sarina har flyktet fra den mørke skyggeskogen og er på vei mot Lysets festning, der den onde Fyrstinnen hersker. Hun må finne Koto, Monto og Artan, som er forsvunnet. Og hva med Fru Luana? Hva har skjedd med henne? På veien møter hun en ukjent soldat, Vico Valmente. Er han en venn hun kan stole på eller en farlig fiende? Møtet med Fyrstinnen blir alt annet enn hyggelig. Det er klart for den siste kampen.

  Sagaen om Toron

  131,- 149,-
  Dette er historien om den første Taynikma, Toron. Han har trent for å bli kriger i flere år, men mennene i landsbyen vil ikke gjøre ham til kriger, selv når de farlige gorokene truer med å angripe. Han er nemlig en fremmed, og får derfor ikke kjempe for sin landsby. Men Toron er ikke den som gir opp.

  Sarinas mareritt ; Den skjulte fiende

  131,- 149,-
  Teneboreas riddere har temmet skyggebeistene, og hæren deres truer hele Tayklania. Monto vil gå i krig mot dem, men Fru Luana har andre planer som ikke en gang Sarina kjenner til.

  Skyggebeistene ; Teneborea

  131,- 149,-
  Alle håper at det snart skal bli fred i Tayklania, men da gutten Simo forteller om angrep fra ville og mystiske dyr, må Monto, Koto, Sarina og Artan nok en gang ut på en farlig ferd.

  Soltårnet ; De glemte katakombene

  131,- 149,-
  I Tayklania brer uroen seg. I kampen mot farlige fiender må mestertyven Koto ta i bruk sine maiske skyggekrefter. Turen går først til det beryktede fengselet Soltårnet, der en av fangene må befris. Men Koto møter enda større utfordringer nede i De glemte katakombene. Her støter han, soldaten Monto og lærlingen Artan på usynlige labyrinter, uforståelige hemmelige koder og de forferdelige graverne.

  Mann, Merlin P.