Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Manley, Pat

  Sorter etter

  Båtelektro - kort fortalt

  201,- 229,-

  Båtelektronikk

  315,- 359,-

  Båtvedlikehold - kort fortalt

  218,- 249,-

  Båtvedlikehold og enkle reparasjoner

  323,- 369,-

  Diesel

  113,- 129,-
  Håndboken tar blant annet for seg motorens deler og dieselsystemet, sjekklister, startproblemer, kjølesystemet og overheting, vedlikehold og smøresystemet, elektrisitet og konservering. Den passer både for dem som er i ferd med å gi seg i kast med båtlivet for første gang, og for den erfarne brukeren som trenger en oppdatering. I tillegg kan den fungere som supplement til mer omfattende lærebøker og til en siste repetisjon foran eksamen i båtførerprøven og maritime fag. Heftet er plastbelagt.

  Dieselmotoren - for båtfolk

  376,- 429,-
  Boka handler om dieselmotorer i seil- og motorbåter. Den tar bl.a. for seg oppbygning og virkemåte, vedlikehold og feilsøking og problemløsning.

  Dieselmotoren - kort fortalt

  218,- 249,-

  Elektrisitet

  113,- 129,-
  Håndboken tar blant annet for seg bruk av multimetere, testing, batterier, beskyttelse, ledninger og lodding, feilsøking, landstrøm og lading. Den passer både for dem som er i ferd med å gi seg i kast med båtlivet for første gang, og for den erfarne brukeren som trenger en oppdatering. I tillegg kan den fungere som supplement til mer omfattende lærebøker og til en siste repetisjon foran eksamen i båtførerprøven og maritime fag. Heftet er plastbelagt.

  Radar

  113,- 129,-
  Håndboken tar blant annet for seg radarsignaler, radarstrålen, stabilisering, hovedinnstillinger og navigering. Den passer både for dem som er i ferd med å gi seg i kast med båtlivet for første gang, og for den erfarne brukeren som trenger en oppdatering. I tillegg kan den fungere som supplement til mer omfattende lærebøker og til en siste repetisjon foran eksamen i båtførerprøven og maritime fag. Heftet er plastbelagt.

  Manley, Pat