Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Malnes, Raino

  Sorter etter

  Kunsten å begrunne

  319,-
  Boka gir en kortfattet innføring i viktige temaer fra kunnskapsteori. Som for eksempel; tro, virkelighet, sannhet og empirisk begrunnelse. Har litteraturliste.

  Politisk filosofi

  319,-

  Politisk tenkning

  519,-
  Boka gir en gjennomgang av filosofiske og ideologiske posisjoner i politisk tenkning. Her finnes en rekke tenkere som representerer et bredt spekter av synsmåter, fra Platon og Aristoteles via Thomas Aquinas og Machiavelli til John Rawls og Friedrich von Hayek. Alle klassiske temaer i politisk debatt drøftes: demokrati, rettigheter, konstitusjonalisme, revolusjon osv. Gjennom inngående diskusjon av utvalgte verker får leseren en historisk og systematisk innføring i politisk argumentasjon. Boka forutsetter ingen forkunnskaper i filosofi eller statsvitenskap. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Samfunnsvitenskapenes oppgaver, arbeidsmåter og grunnlagsproblemer

  319,-
  Boken inneholder kapittel 4-8 av boken Introduksjon til samfunnsfag. Vitenskapsteori, argumentasjon og faghistorie. Forfatterne tar her for seg de fire hovedelementene av et forskningsopplegg: forskningsspørsmål, data, analytiske perspektiver og konklusjoner. Har register og litteraturliste.

  Malnes, Raino