Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  MacNeill, Alastair

  Sorter etter

  Blindt spill

  149,-
  Narkotika, edelstener og penger skifter hender i Mexico City. USAs narkotikapoliti ønsker å knekke kjeltringen James Doyle. Mellissa Wade står sentralt i denne operasjonen, men hun omkommer i en bilulykke. Tvillingsøsteren blir bedt om å innta den dødes skikkelse og møte Doyle som avtalt for å gi ham en diskett med fingerte hemmeligheter. Hun sier ja til å hjelpe politiet, men Melissa er ikke død, og tvillingsøsteren Laura vet det. I utkanten av politiets arbeidsfelt driver de sitt eget spill med høy innsats og forventninger om et lykkelig utfall.

  Cabal

  149,-
  Beth Grant reiser til Zürich for å finne ut av hva som egentlig skjedde da hennes mann, advokaten og menneskerettighetsforkjemperen Ian Grant, ble drept under mystiske omstendigheter. Hun blir snart trukket inn i jakten på en diskett med opplysninger om en dødsskvadron som operer utenfor loven.

  Motangrep

  149,-
  Frankie Genno drømmer om det store kuppet, men raidet mot gullsmedbutikken blir en katastrofe som ender med mord på en politimann og mange år bak murene. I sytten år holder han hevnlysten over Anne Stratton levende, kjæresten som sviktet ham og tystet til politiet. Anne blir tatt inn i politiets program for vitnebeskyttelse. Hun heter Sarah nå, er bosatt i New Orleans, har en god jobb, er gift og har en datter, Lea. Det er Lea som gjør henne sårbar når Genno nærmer seg. Overrumplende bakholdsangrep gjør det klart at selv gode beskyttere kan være farlige. Sarah må stole mer på seg selv enn på dem som har lovet å holde Genno unna.

  Rød måne

  149,-
  I New York mottar Ray Brennan budskapet om at hans bror er omkommet i en drukningsulykke i Brasils jungel. Motvillig legger han ut på den lange reisen for å begrave en bror han knapt har kjent. Snart skal han få kjenne kraften fra de samme mørke kreftene som førte broren i døden.

  MacNeill, Alastair