Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Karin Slaughter

  Mørk treenighet

  149,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Unge kvinner blir funnet døde og lemlestet i Atlanta. Morderen etterlater seg en grusom signatur på de lemlestede likene. Den politiet pågriper påstår at han er uskyldig, men blir funnet skyldig og fengslet. Bare noen dager etter løslatelsen dukker et nytt kvinnelik opp med den samme grusomme signaturen som tidligere. Politiveteranen Michael Ormewood påtar seg å jakte på gjerningsmannen. Dette er første bok om spesialagent Will Trent.
  ISBN/EAN: 9788202325152

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Unge kvinner blir funnet døde og lemlestet i Atlanta. Morderen etterlater seg en grusom signatur på de lemlestede likene, og politiet setter inn alle ressurser for å gripe morderen. Den de pågriper påstår at han er uskyldig, men blir funnet skyldig og fengslet. 20 år senere blir mannen løslatt, og bare noen dager etter løslatelsen dukker et nytt, kvinnelik opp med den samme grusomme signaturen som tidligere. Politiveteranen Michael Ormewood påtar seg å jakte på gjerningsmannen, sannheten og tråder som binder sammen livene til helt forskjellige typer mennesker som Karin Slaughter er en mester i å krype under huden på. Her er rørende tilbakeblikk, intens psykologisk spenning og sterke menneskelige følelser.
  Detaljer
  SERIE Will Trent
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202325152
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Kategorier Krim og mysterier
  Kategorier Thriller
  Sted Georgia (stat i USA)
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Unge kvinner blir funnet døde og lemlestet i Atlanta. Morderen etterlater seg en grusom signatur på de lemlestede likene, og politiet setter inn alle ressurser for å gripe morderen. Den de pågriper påstår at han er uskyldig, men blir funnet skyldig og fengslet. 20 år senere blir mannen løslatt, og bare noen dager etter løslatelsen dukker et nytt, kvinnelik opp med den samme grusomme signaturen som tidligere. Politiveteranen Michael Ormewood påtar seg å jakte på gjerningsmannen, sannheten og tråder som binder sammen livene til helt forskjellige typer mennesker som Karin Slaughter er en mester i å krype under huden på. Her er rørende tilbakeblikk, intens psykologisk spenning og sterke menneskelige følelser.
  Detaljer
  SERIE Will Trent
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202325152
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Kategorier Krim og mysterier
  Kategorier Thriller
  Sted Georgia (stat i USA)