Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Mæland, John Gunnar

  Sorter etter

  Forebyggende helsearbeid

  489,-

  Helhetlig hjerterehabilitering

  479,-
  En bok om hjerterehabilitering med et helhetlig perspektiv. Overgangen fra å være frisk til å ha fått en hjertesykdom krever omstilling, ofte mer på det psykiske plan enn det kroppslige. Boka omhandler epidemilogiske og kliniske forhold ved koronar hjertesykdom, psykologiske reaksjoner på sykdommen, pasientinformasjon, fysisk opptrening, atferdsmodifikasjon og psykososiale tiltak som ledd i rehabiliteringen. Boka er skrevet for leger, fysioterapeuter, sykepleiere og andre som tar seg av hjertepasienter. Med litteraturliste og stikkordregister.

  Hva er helse

  199,-
  Denne boken handler om begrepet helse; hva det rommer, hvilke dimensjoner det omfatter og hvordan det kan beskrives og måles. Forfatteren gir en lettfattelig oversikt over dette mangfoldige emnet ut fra både teori og praksis. Han diskuterer blant annet hvordan helse forholder seg til nærliggende begreper, som livskvalitet, lykke, kroppsfunksjon og normalitet, og hva som er helsens kjerne. Med litteraturliste og register.

  Sosial epidemiologi

  769,-
  Boken gir en oversikt over hvordan den norske folkehelsen er sosialt fordelt og hvordan sosiale ulikheter kan forklares og forstås. Viktige helsedeterminanter som livsstil, sosialt nettverk, sosial kapital, bosted, arbeid, etnisitet og økonomisk ulikhet behandles i egne kapitler. I tillegg drøftes en rekke metodiske spørsmål særmerkte for forskning innen sosial epidemiologi. Boken vil være av interesse for studenter i helse- og sosialfag og alle som interesserer seg for folkehelsearbeid. Har stikkord.

  Trygd eller arbeid?

  459,-

  Veileder i trygdemedisin

  369,-

  Mæland, John Gunnar