Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lys som helbreder

  278,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Forfatteren forteller om en større undersøkelse han har gjort over å behandle astma hos barn med en spesiell type lys-akupunktur; Singulett Oksygen lys. Boken beskriver i tillegg forskning fra Øst-Europa og gir innsikt i DNA-forskningen. Med litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788292301807

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Kan lys helbrede? Trenger vi en forbruker- orientert medisinsk forskning? I denne boken forteller Vilhelm Schjelderup om en større undersøkelse han har gjort over å behandle astma hos barn med en spesiell type lys-akupunktur. Vanlig vestlig medisin kan idag ikke helbrede astma . bare lindre symptomene med medikamenter som kan gi alvorlige bivirkninger. Lys-akupunktur med Singulett Oksygen lys har gjort et flertall av barna friske. Boken beskriver dessuten interessant forskning fra Øst-Europa som er lite kjent i Vesten og gir ny innsikt i DNA-forskningen. Sammen peker dette mot en bedre forståelse av helse, sykdom og våre muligheter til å stimulere kroppens evne til å helbrede seg selv. Man skulle tro at alle som arbeider innen helsesektoren, ville være positivt interessert i behandlingsmetoder som kan gjøre folk friske. Så enkelt er det ikke. Denne boken er til tider spennende som en kriminalroman. Det gjelder interessekonfliktene rundt nye behandlingsmetoder. Det gjelder også fremveksten av ny vitenskapelig innsikt i livets natur.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Indre ledelse forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292301807
  Kategorier Populærmedisin og helse
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Kan lys helbrede? Trenger vi en forbruker- orientert medisinsk forskning? I denne boken forteller Vilhelm Schjelderup om en større undersøkelse han har gjort over å behandle astma hos barn med en spesiell type lys-akupunktur. Vanlig vestlig medisin kan idag ikke helbrede astma . bare lindre symptomene med medikamenter som kan gi alvorlige bivirkninger. Lys-akupunktur med Singulett Oksygen lys har gjort et flertall av barna friske. Boken beskriver dessuten interessant forskning fra Øst-Europa som er lite kjent i Vesten og gir ny innsikt i DNA-forskningen. Sammen peker dette mot en bedre forståelse av helse, sykdom og våre muligheter til å stimulere kroppens evne til å helbrede seg selv. Man skulle tro at alle som arbeider innen helsesektoren, ville være positivt interessert i behandlingsmetoder som kan gjøre folk friske. Så enkelt er det ikke. Denne boken er til tider spennende som en kriminalroman. Det gjelder interessekonfliktene rundt nye behandlingsmetoder. Det gjelder også fremveksten av ny vitenskapelig innsikt i livets natur.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Indre ledelse forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292301807
  Kategorier Populærmedisin og helse