(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lygre, Arne

  Sorter etter

  Dager under

  262,- 299,-
  Husets eier tar personer som ser ensomme og fortapte ut med til huset sitt. Der holder han dem fanget. Men så oppstår det bindinger mellom personene, bindinger som må brytes.

  Frihet som livsbetingelse 1

  174,- 198,-
  Boken inneholder åtte norske bidrag skrevet i anledning Det Åpne Teaters prosjekt "Ibsen international short text challenge 2006". Utgangspunktet for tekstene var sitatet "For mig er friheden den højeste og første livsbetingelse", hentet fra et brev Ibsen skrev til Brandes i 1851.

  Ingenting av meg

  245,- 279,-

  Jeg forsvinner

  253,- 289,-
  Skuespillet handler om en jeg-person, hennes mann, hennes venninne, venninnens datter og en fremmed kvinne som er fanget i en virkelighet på randen av katastrofe. De prøver å flykte, men kommer seg ikke seg ikke unna.

  La deg være

  245,- 279,-

  Meg nær

  245,- 279,-

  Så stillhet

  306,- 349,-
  Skuespillet består av ti scener der forfatteren spør hvilke roller mennesket tvinges til å gå inn i for å overleve.

  Tid inne

  199,-
  I bokens noveller søker menneskene mot hverandre av grunner de ofte ikke kjenner. Kanskje prøver de å finne det de selv mangler i den andre, i alle fall hender det at de finner nye sider av seg for å nærme seg dette ugripbare som de trenger. Novellene kretser om Dea. Hun kjennetegnes av at hun har et ønske om å skape seg om, finne den utgaven av seg selv som hun ikke vil miste igjen. Dette er forfatterens debut som prosaforfatter.

  Lygre, Arne