Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lundestad, Sven

  Sorter etter

  Fuzz

  157,- 179,-
  Denne boken presenterer noen av rockehistoriens mest kjente temaer og "power-riffs". Boken er tenkt som en inspirasjonskilde og spillebok, men inneholder også råd om teknikk, historikk, og litt informasjon om gitarer og forsterkere. Med noter og tabulator til hver melodi.

  Gitarkongen

  262,- 299,-

  Klassisk gitar

  372,- 425,-
  Lærebok med øvingsstykker. Egnet til bruk i skoler og til selvstudium. CD-en inneholder mesteparten av materalet fra repertoardelen.

  Nachspielkongen

  262,- 299,-
  Boka inneholder tekster, noter og besifring til sanger som kan passe i festlig lag, bl.a. Brown eyed girl, Den du veit, Det går likar no, Free fallin', Hallelujah, Hun er forelska i lærer'n, Jenter, Let it be, Livet er for kjipt, Luka, Summer of 69, Tusen bitar, Wonderful tonight og Öppna landskap.

  Spill enda mer gitar!

  157,- 179,-
  Læreboken inneholder tekst, besifring og tabulatur til 18 sanger. CD-en som følger med inneholder innspillinger av sangene.

  Spill gitar nå!

  159,-
  Boken er basert på det å lytte, se og ta etter, og inneholder derfor relativt få spilleinstruksjoner. CDen brukes sammen med heftet til å stemme gitaren, lære deg sangene og å spille sammen med dem.

  Spill gitar!

  285,- 325,-
  Kurset er beregnet på på nybegynnere og er basert på det å lytte, se og ta etter. Boka inneholder derfor relativt få spilleinstruksjoner. Med oversikt over akkorder. CD-en inneholder musikkeksempler til heftet. Boka og CD-en er basert på TV-serien 'Spill gitar'.

  Spill klassisk gitar

  285,- 325,-
  Boken gir en grunnopplæring i de forskjellige teknikkene i klassisk gitarspill.

  Spill mer gitar!

  157,- 179,-
  Læreboken inneholder tekst, besifring og tabulatur til 20 sanger. Boken fokuserer på samspill, og nesten alle låtene har en ekstra gitar som spiller små riff, soloer og melodier. Bakerst i boken er det en oversikt over alle grepene. CD-en som følger med inneholder innspillinger av sangene.

  Lundestad, Sven