(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Lovsamling for sjøfolk og maritime skoler

  419,-
  Lagerstatus: Erstattet av nytt produkt
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788202480073

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Denne lovsamlingen inneholder de viktigste lovene, forskriftene og reglene som gjelder til sjøs. Den er et nødvendig redskap for studenter i maritime utdanninger, sjøfolk og ansatte i skipsfartsnæringen. Samlingen er ajourført og oppgradert med nye regler som er kommet til siden forrige utgave. Dagens internasjonalisering krever at det maritime regelverket finnes på engelsk. Derfor inneholder samlingen engelsk oversettelse av de lover, forskrifter og regler hvor dette er tilgjengelig. Lovsamlingen er redigert av høgskolelektor Tor Erik Jensen. Han er cand.jurExecutive MBA. Jensen underviser studenter på bachelor- og masternivå i sjørett, både i Norge og utlandet. Han har tidligere praksis fra shipping. Denne 18. utgaven er à jour pr. 1. juli 2015.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Cappelen Damm akademisk
  Språk Multiple languages
  ISBN 9788202480073
  Kategorier Sources of law- legislation
  Kategorier Transportrett
  Sted Norge
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Denne lovsamlingen inneholder de viktigste lovene, forskriftene og reglene som gjelder til sjøs. Den er et nødvendig redskap for studenter i maritime utdanninger, sjøfolk og ansatte i skipsfartsnæringen. Samlingen er ajourført og oppgradert med nye regler som er kommet til siden forrige utgave. Dagens internasjonalisering krever at det maritime regelverket finnes på engelsk. Derfor inneholder samlingen engelsk oversettelse av de lover, forskrifter og regler hvor dette er tilgjengelig. Lovsamlingen er redigert av høgskolelektor Tor Erik Jensen. Han er cand.jurExecutive MBA. Jensen underviser studenter på bachelor- og masternivå i sjørett, både i Norge og utlandet. Han har tidligere praksis fra shipping. Denne 18. utgaven er à jour pr. 1. juli 2015.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Cappelen Damm akademisk
  Språk Multiple languages
  ISBN 9788202480073
  Kategorier Sources of law- legislation
  Kategorier Transportrett
  Sted Norge