Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Liv og helse

  535,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boka dekker kompetansemålene i læreplanen for programfaget yrkesutøvelse. Den har fokus på sentrale arbeidsoppgaver og på hvilke kvalifikasjoner som trengs for at en skal være skikket til å arbeide med mennesker. Har eksempler fra praktiske situasjoner i yrkeslivet, og læringsoppgaver på forskjellige nivåer knyttet til de forskjellige yrkene. Underveis i teksten er det laget refleksjonsspørsmål som utfordrer til å tenke igjennom egne holdninger og verdier. Har register og ordforklaringer.
  ISBN/EAN: 9788202293697

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Yrkesutøvelse er et ryddig og oversiktlig læreverk med mange eksempler på situasjoner elevene kan møte i arbeidslivet. Fagstoffet er delt inn i kapitler etter kompetansemål, supplert med gode figurer og bilder for å gjøre stoffet tilgjengelig for elevene. Boken gir rom for differensiering, og hvert kapittel inneholder repetisjonsspørsmål og arbeidsoppgaver på to nivåer, oppsummering og fordypningsstoff. Læreverket består av: Alt-i-ett-bok med oppgaver på flere nivåer Gratis fagnettsted med lærerressurs og stoff om prosjekt til fordypning
  Detaljer
  SERIE Liv og helse. Kunnskapsløftet
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788202293697
  Pedagogisk formål For yrkesfaglig utdanning
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Yrkesutøvelse er et ryddig og oversiktlig læreverk med mange eksempler på situasjoner elevene kan møte i arbeidslivet. Fagstoffet er delt inn i kapitler etter kompetansemål, supplert med gode figurer og bilder for å gjøre stoffet tilgjengelig for elevene. Boken gir rom for differensiering, og hvert kapittel inneholder repetisjonsspørsmål og arbeidsoppgaver på to nivåer, oppsummering og fordypningsstoff. Læreverket består av: Alt-i-ett-bok med oppgaver på flere nivåer Gratis fagnettsted med lærerressurs og stoff om prosjekt til fordypning
  Detaljer
  SERIE Liv og helse. Kunnskapsløftet
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788202293697
  Pedagogisk formål For yrkesfaglig utdanning