Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lindgren, Barbro

  Sorter etter

  Boka om Benny

  218,- 249,-
  Neimen, Benny: Benny synest alt er heilsvart. Mamma hans ryddar og ryddar og nøffar og nøffar. Ho legg pinnane og potetene til Benny i lange rekker. Ho prøver å bade Benny i ei balje. Når ho vil putte Veslenøff i vaskemaskina, synest Benny at det går for vidt. Han tek Veslenøff og dreg sin veg, men det går ikkje heilt greit det heller. Jamen, Benny: No har Benny fått en bror. Han ville det. Og då fekk han det. Heile dagen syg veslebror på smokken sin. Benny får ikkje smake. Han er alt lei av veslebror. Han vil heller ha smokken.

  Den store boka om den ville ungen

  262,- 299,-
  Boka inneheld tre historier om den utruleg ville ungen til den gode og milde mammaen. Historiene er: Mamma og den ville ungen, Den ville ungen reiser og Den ville ungen får hund.

  Historien om den lille mannen

  157,- 179,-

  Neimen, Benny

  111,-
  Benny synest alt er heilsvart. Mamma hans ryddar og ryddar og nøffar og nøffar. Ho legg pinnane og potetene til Benny i lange rekker. Ho prøver å bade Benny i ei balje. Når ho vil putte Veslenøff i vaskemaskina, synest Benny at det går for vidt. Han tek Veslenøff og dreg sin veg, men det går ikkje heilt greit det heller.

  Nøff nøff, Benny

  199,-
  Benny og bror til Benny går ut. Dei har lova å halde seg borte frå dammen, men så blir veslebror dytta uti og får trøst av Klara. Da vil Benny også ha trøst.

  Påls balje

  131,- 149,-

  Påls ball

  131,- 149,-

  Påls bamse

  131,- 149,-

  Påls bil

  131,- 149,-

  Påls bleie

  131,- 149,-

  Påls dokkevogn

  131,- 149,-

  Påls kake

  131,- 149,-

  Påls lampe

  131,- 149,-

  Påls potte

  131,- 149,-

  Påls smokk

  131,- 149,-

  Rosa på dagheim

  169,-
  Her kjem tredje biletboka om den viltre bullterrieren Rosa, som set grå hår i hovudet på damemennesket sitt. No skal Rosa byrje på dagheim! For hundar har ikkje godt av å sitje heime og knurre heile dagen, det blir for keisamt. På dagheimen kjem Rosa på rom med ein dachs, ein springer spaniel og ein irsk setter, alle jenter. Den første veka legg Rosa seg rett ned når dei skal gå tur, men etter kvart blir det artigare og artigare på dagheimen. Det mest dramatiske blir ikkje fullt så artig: Rosa spring ut på ein usikker is og dett i det iskalde vatnet. Men då kjem alle hundevennene og sleiker henne tørr. Og når ho kjem heim den dagen, får ho ekstra godt stell. Ikkje verst å vere Rosa!

  Store syster, vesle bror

  200,-
  Kvar morgon går Store syster og Vesle bror ut i verda. Først går dei til Lyngørdama og et av dropsa hennar. Så til Eplemannen for å se på skipet i flaska. Og til slutt helsar dei på Kjempekule Kjell, som hoppar for dei så heile huset ristar. Illustrert.

  Lindgren, Barbro