Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Linde, Heidi

  Sorter etter

  Agnes i senga

  179,-

  Juggel

  179,-
  Maj er gravid med en mann hun ikke vet om hun vil satse på. Nå er hun på vei til en begravelse i småbyen hun vokste opp i. Bilturen blir en reise tilbake til et avgjørende år i hennes egen oppvekst. Hun navigerer så godt hun kan gjennom en småtrøblete pubertet, bestevenninner og nye lengsler.

  Norsk sokkel

  332,- 379,-

  Norsk sokkel

  179,-

  Nu, jävlar!

  179,-
  I denne romanen møter vi Terese som er høygravid og usikker på om hun tok det riktige valget, Kevin som har hatt kjærlighetssorg i tolv år, Lydia og hennes fantasivenninne Dronning Sonja og Jessica som skal feire bryllup med en mann hun ikke er sikker på om hun burde gifte seg med. En roman om forventninger, forsoning, hjemmebakst og Metallica.

  Pym Pettersons mislykka brevvenn

  149,-
  Dette er den tredje boka om Pym Petterson.

  Pym Pettersons mislykka familie

  149,-
  Dette er den første boka om Pym.

  Pyms mislykka brevvenn

  149,-

  Pyms mislykka familie

  149,-

  Pyms mislykka skoleball

  149,-

  Pyms mislykka skoletur

  149,-

  Pyms mislykka sommerferie

  149,-

  Pyms mislykka sommerferie

  149,-

  Schmokk

  175,- 199,-
  Vi følger Janne og Pontus etter at forholdet er over. Begge forsøker febrilsk å starte et nytt og bedre liv, men ingen av dem klarer å glemme den andre.

  Talte dager

  332,- 379,-

  Talte dager

  379,-

  Talte dager

  169,-

  Under bordet

  179,-
  Jenny er 26 år, og har sluttet på medisinstudiet uten å fortelle det til familien. Hun bor i bofellesskap med Sara og Trond. Jenny er en kaospilot som søker fast grunn i nytt terreng. Hun nærmer seg tilværelsen med avkledd blikk og snodige replikker som gjør henne synlig for gutten med de brune øynene. Som hun er livredd for, inntil det ikke går an å gjemme seg lenger.

  Linde, Heidi