Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lem, Johan

  Sorter etter

  Kan vitenskap og religion forenes?

  220,-
  Boka presenterer Buddhismen, Hinduismen, Islam, Jødedommen og Kristendommen, og beskriver også fem av de mindre religionene: Den tibetanske dødeboken, Kaldeiske orakler, Gnostisismen, Sufismen og Sjamanismen. Den forsøker å finne ut om det fins broer mellom religion og vitenskap, og dette resulterer i en modell. Forutsetningen er bl.a. at vitenskapen åpner seg for de deler av virkeligheten som vi ikke kan utforske ved å måle og veie og at religionene søker tilbake til sin opprinnelse. Har litteraturliste.

  Underveis langs erkjennelsens grenseland

  280,-
  Forfatteren gir en oversikt over hvor langt den vitenskapelige forskningen har kommet på følgende felt; menneskets psyke og bevissthet, menneskekroppen, paranormale fenomen, livets opprinnelse og den materielle verden, og forsøker så å se disse i en sammenheng. Har parapsykologisk ordliste.

  Verden hvorhen?

  220,-
  Boka tar utgangspunkt i verdens problemer som arbeidsledighet, fattigdom, miljøbelastninger, befolkningseksplosjon, de økonomiske og økologiske flyktningene etc. Til tross for teknologiske fremskritt er mange problemer uløste. Forfatteren analyserer årsakssammenhenger og skisserer en strategi for å snu utviklingen. Har litteraturliste.

  Lem, Johan