Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lehane, Dennis

  Sorter etter

  De gales øy

  149,-
  Sammen med sin partner Chuck Aule, kommer Teddy Daniels til Shutter island for å finne en pasient som har rømt fra Ashecliffe-sykehuset, et sykehus for kriminelle sinnssyke. Ting er ikke imidlertid ikke det de synes å være ved sykehuset, og Teddy Daniels seiler kanskje også under falsk flagg. Er han egentlig kommet for å finne pasienten, eller skal han undersøke ryktene om eksperimentell behandling? Teddy og Chuck begynner å tro at de aldri kommer til å forlate Shutter island, for noen prøver å drive dem fra vettet.

  Et glass før krigen

  149,-
  Privatetterforskerne Patrick Kenzie og Angela Gennaro, som kjenner arbeiderstrøkene og ghettoen i Boston meget godt, får i oppdrag å finne en sort vaskekone, Jenna Angeline, som angivelig har stjålet noen viktige dokumenter. Det er ikke så vanskelig å finne henne, men de får problemer med å klare seg under den senere etterforskningen. Medlemmer av hennes familie er innblandet i utpressing, henrettelser og barneprostitusjon, og det er rivaliserende kamper mellom gjengene.

  Forsvunnet i natten

  149,-
  Privatdetektivene Patrick Kenzie og Angie Gennaro får i oppdrag å finne den bortførte fireåringen, Amanda. Men på tross av iherdig innsats, finner de ikke et eneste spor. Når så barn nummer to forsvinner, må de kjempe mot en presse som er mer opptatt av sensasjonelle oppslag enn å hjelpe, et lokalt politi som helst ønsker å bevare sine hemmeligheter og en ukjent maktfaktor som gjør alt for å legge hindringer i veien for de to detektivene. Snart forstår de at også deres egne liv kan være i fare.

  I blodet

  149,-
  Sean Devine, Jimmi Marcus og Dave Boyle var venner da de var barn. En dag gikk en av dem inn i en fremmed bil, mens de to andre ikke gjorde det. Noe grusomt skjedde, vennskapet ble ødelagt og alle tre ble forandret for alltid. 25 år senere er Sean mordetterforsker, Jimmi er straffedømt og eier en liten butikk, mens Dave prøver å redde ekteskapet og holde demonene sine unna, demoner som gjør at han gjør forferdelige ting. Når Jimmis datter blir funnet myrdet, er det Sean som blir satt på saken. Han må ikke bare konfrontere nåtidens voldelighet, men også ting i sin egen fortid han trodde han hadde lagt bak seg. Han kommer på kant med Jimmi under etterforskningen, som vil løse saken med brutal rettferdighet. Og så er det Dave, som kom hjem dekket av en annens blod den kvelden Jimmis datter ble funnet drept.

  Lev om natten

  169,-

  Nattens imperium

  149,-

  Nattens imperium

  306,- 349,-

  Since we fell

  169,-

  Lehane, Dennis